Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Zanimivosti RSS Feed

11 avg. Celofan vrečke – so res iz celofana?
0 123
Celofan vrečke dajo končnemu produktu ne samo zaščito, ampak tudi všečen izgled. Toda mar veste, da večina celofanskih vrečk sploh ni iz celofana? Kako izbrati primerno celofan vrečko za vaš produkt? ..
26 feb. Novosti, darilo in popust
BarbaraMT 0 879
Pozdravljen/a v naši novi grafični podobi, ki smo jo pripravljali in pilili vse od novega leta, čakajo te novosti in popust. Prosimo vas, da ob prijavi izberete novo geslo, saj zaradi vaše varnosti ni..
29 jan. Letošnji hit: koralna akrilna barva na vodni osnovi
0 296
No, pravzaprav bi se moral naslov glasiti »letošnji hit: koralna barva«, kajti družba Pantone je omenjeno barvo razglasila za barvo leta. Ker pa vemo, da je pri ustvarjalkah in ustvarjalcih akrilna ba..
19 jan. Papirnate vrečke, celofanske, ekološke…
0 1351
Zanimivo, koliko izrazov se je uveljavilo v zadnjih dveh desetletjih za vrečke. Nekoč smo poznali običajne bele in prozorne vrečke. Danes pa se srečujemo z izrazi kot so eko vrečke, ekološke vrečke, c..
14 nov. Vam pisarniški material kot so kuverte dela težave? Ga ne razumete?
0 2798
Ste se kdaj že lovili glede velikosti kuvert? Imajo nam nenavadne oznake C4, C5, C6… ki jih ne moremo z ničemer otipljivega primerjati. Gre za imaginarno navedbo, ki v resnici večini ljudem nič ne pom..
06 nov. Javni razpisi za pisarniški material
0 394
Razpisi za pisarniški material so razmeroma pogosti v javni upravi. Nenazadnje gre za potrošni material, po katerem je vedno potreba in povpraševanje. Razpisi za pisarniški material so lahko dobra pos..
24 okt. Kako urediti pisarniški material? Ponujamo vam 5 preprostih nasvetov!
0 529
Večina ima svojevrstno pisarno, s pisalno mizo, računalnikom in nekaj pripomočki. Če ste njen »resnejši« uporabnik, obstaja velika verjetnost, da imate na njej več materiala, sicer pa nekoliko manj. D..
17 okt. Pisarniški material za podjetja? Ni problema. Imamo ga!
0 324
Kupujete pisarniški material za podjetja, kot so kuverte, pisala, papirji, selotejpi, lepila in podobno, pa ne veste kje bi ga kupili? Potem ste na pravem mestu, saj vam ponujamo bogat asortima pisarn..
29 sep. Pisarniški material kot so kuverte pridejo vedno prav
0 158
Pisarni material kot so kuverte so del slehernega pisarniškega materiala. Običajne kuverte so iz 80 ali manj gramskega papirja. Gre za generične kuverte, ki se uporabljajo na veliko, a pisarniški mate..
22 jul. Kako shranjevati papir in kaj pomeni izraz "brez kisline"
0 418
Papir je material s katerim se srečujemo vsakodnevno. Danes je dobrina, do katere nimamo spoštljivega odnosa, predvsem zaradi izredno nizke cene in množične prisotnosti. A vedno ni bilo tako, sploh ne..
25 maj Štampiljke Hero Arts
0 430
Ameriška firma Hero Arts iz Kalifornije je sinonim za kvaliteten ustvarjalni material. Ravno ta kvaliteta v kombinaciji z inovativnimi produkti ji daje mesto v peščici vodilnih podjetij na svetu te br..
27 feb. Ustvarjalni sejem v Bologni 2018
0 942
Pretekli vikend sva se odpravila na ustvarjalni sejem, malo po službeni dolžnosti, pa tudi dopust po 10-ih letih prav pride. Za to se morava zahvaliti Gašperjevima staršema, da sta medtem pazila na na..
Prikazujem 1 do 12 od 22 (2 strani)