Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Vabilo za rojstni dan in dekoracija za rojstni dan RSS Feed

27 feb. 70. rojstni dan vabila in darilo
0 2282
Se sprašuješ, kako izdelati za 70. rojstni dan vabila in darilo? Predlagam ti, da se osredotočiš na poklic, ki ga oseba opravlja. V kolikor ni poklic nič oprijemljivega ali takega, kar bi lahko izdela..
14 feb. Kako napisati vabilo za 30 rojstni dan
BarbaraMT 0 11639
Kako napisati vabilo za 30 rojstni dan, da pritegne bralčevo pozornost? Verjetno se strinjate z mano, da ni tako enostavno. A kot vsako drugo vabilo, mora tudi to vabilo vsebovati ključne podatke: kaj..
24 jan. Izdelava vabil za rojstni dan
0 1107
Že pred časom je Jakob dopolnil 9 let, izdelava vabil za rojstni dan oziroma za rojstnodnevno zabavo pa je potekala cel mesec. Šele včeraj je vse dokončal, saj je čakal na sneg. Zima je začela kazati ..
20 sep. Iz škatlice v skrinjo - preobrazba za gusarski rojstni dan
0 793
Pred časom sem izdelala dekoracijo za gusarki rojstni dan. Izdelala sem vabila, številko za na vrata, dekoracijo za slamice, zobotrebce, zastavice in skrinjo za čokoladni zaklad.Iz škatlice v skri..
22 nov. Praznovali smo 8 let - LEGO KOCKE
0 281
Ta mesec smo praznovali rojstni dan našega najstarejšega fanta. Že kar 8 let. Čas beži, otroci rastejo, mami je pa vedno bolj mlada, kajne ;) Vedno za praznovanje slavljenec izbere eno temo, ki je pri..
08 sep. Septembrski izziv 2017 - OTROŠKI ROJSTNI DAN
0 377
Letos smo si privoščili počitnice tudi na našem blogu in tako sem si končno nabrala nekaj novih moči, ki sem jih že prav močno potrebovala. Otroške prste smo pred dopustom razgibali s pripravami na r..
27 nov. Praznovanje otroškega rojstnega dne
0 573
"Mami, to je bil najboljši dan v mojem življenju..." so bile besede našega slavljenca, ko je bilo zaključeno praznovanje otroškega rojstnega dne. Upam, da mu bo zabava še dolgo ostala v tako lepem spo..
09 jun. Junijski izziv 2016 - OTROŠKI ROJSTNI DAN
0 485
Kot smo navajeni začenjamo nov izziv najprej z razglasitvijo nagrajenk. Tokrat sta bili srečnici Urška in Valerija. Čestitke obema :)Tokratna tema je OTROŠKI ROJSTNI DAN. Ker imamo nove štampiljke..
28 apr. Otroška rojstnodnevna zabava - avto
0 588
Avto zjutraj, zvečer, opoldne in ponoči, skratka povsod. Da, tudi spi z njim - tak je naš Juš. Zato je bilo vprašanje kakšna bo tema zabave skoraj čudno, ker odgovor že vsi poznamo :) Na vabila sem m..
06 nov. Jakob vse najboljše! Imej vesoljski rojstni dan :)
0 400
Kot so že vabila "povedala" je bilo na Jakobovi rojstnodnevni zabavi vse v znamenju vesolja. Obiskovalce je najprej pozdravil napis na vratih - ROJSTNODNEVNI VENČEK in VERIGA IZ ZVEZDIC. Venček je pob..
03 maj Spet smo praznovali...tokrat so nas obiskale pošasti :)
0 248
Pred kratkim smo praznovali Jušev 2. rojstni dan. Ker ga je zadnje čase strah (pajkov in mojih las, ki jih najde na tleh) smo se odločili, da na zabavo povabimo pošasti - take prijazne, ki niso prav n..
23 jan. Priprave na praznovanje - sveti krst in rojstni dan
0 1319
Pred kratkim smo imeli dvojno praznovanje, mojih 30 in Oskarjev Sveti krst. Priprave so trajale skoraj 3 tedne. Najprej je bilo potrebno izdelati vabila in jih poslati pravočasno (vsaj 14 dni pred dog..
Prikazujem 1 do 12 od 13 (2 strani)