Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Ustvarjajmo iz papirja RSS Feed

01 mar. Gregorjevi ptički iz papirja
BarbaraMT 0 156
Pomlad je že skoraj tu, le ptički še manjkajo :) Naj jih vaši malčki izdelajo iz papirja, nato pa jih obesite pod strop ali na vejice. Meni je pomagal naš Oskar.Potrebujete papir velikosti 10 cm x 30 ..
16 nov. Kaj potrebuje vsaka ustvarjalka?
BarbaraMT 0 460
Če si z ustvarjanjem šele začela, ali pa če si že utečena ustvarjalka, si se verjetno že vprašala, kaj potrebuje vsaka ustvarjalka? Kaj mi še manjka? Med najosnovnejše pripomočke in materiale za ustva..
05 apr. Vrste kuvert - kako izbrati najbolj primerno
0 426
Obstajajo različne vrste kuvert, zato je pri njihovi izbiri potrebno biti nekoliko pozoren. Ni vsaka primerna za sleherno pozornost. Že res, da se nam v vsakdanjem hitenju morda zdijo ve enake, a ni r..
14 nov. Vam pisarniški material kot so kuverte dela težave? Ga ne razumete?
0 2798
Ste se kdaj že lovili glede velikosti kuvert? Imajo nam nenavadne oznake C4, C5, C6… ki jih ne moremo z ničemer otipljivega primerjati. Gre za imaginarno navedbo, ki v resnici večini ljudem nič ne pom..
22 jul. Kako shranjevati papir in kaj pomeni izraz "brez kisline"
0 418
Papir je material s katerim se srečujemo vsakodnevno. Danes je dobrina, do katere nimamo spoštljivega odnosa, predvsem zaradi izredno nizke cene in množične prisotnosti. A vedno ni bilo tako, sploh ne..
28 mar. Preprost kelih
0 2847
Preprost kelih lahko izdelaš tudi sama. Zanj potrebuješ le krog, 2 listka / vejici / klasje, katerokoli rožico in 3D penaste kvadratke. Jaz sem uporabila luknjač za krog, kovinsko šablono cheery lynn ..
17 avg. Lonček za pisala ali šparovček
0 471
Kot že veste prav hitro najdem vsako embalažo za kaj uporabno...tega se pri nas hitro nabere in nato je potrebno zalogo tudi porabiti. Tokrat me je soseda prosila za šparovček. Na srečo sem imela spr..
27 mar. Naj zacveti
0 334
Kmalu bo zunaj vse lepo cvetelo, a do takrat si cvetje lahko naredite tudi sami. Čisto enostavno :) Vedno cvetoča dekoracija bo s pomočjo mačic in nekaj izrezanih cvetov popestrila prostor. Ko se je n..
22 maj Janko in Metka v diorami - shadow box
0 295
Gašper se je spet lotil pravljice...kamenčke je pospravil in recikliral škatlo :)Kaj je pravzaprav diorama oziroma shadow box? Težko je podati natančno definicijo, a v splošnem gre za ponazoritev ne..
19 mar. Namig za pritrditev kovinskih dodatkov na čestitke
0 92
Kovinske dodatke lahko na čestitko pritrdimo na različne načine, ki so prikazani na naslednjih fotografijah...Lahko jih privežemo s trakom, ki ga nato "skrijemo" pod papir z napisom.Zavežemo ga za..
13 okt. Kako narediš pentljo
0 1873
Anja nam je pokazala, kako narediš pentljo, brez pripomočkov.Kaj potrebuješ za izdelavo pentlje? - nekaj cm traku - nekaj cm vrvice  1. Trak prepogneš z enim koncem čez drugega.  2. Zgoraj na sred..
17 jul. Ustvarjalni dotik raziskuje štance Marthe Stewart
0 435
Nedavno sem našla kar nekaj uporabnih fotografij z različnimi izdelki, narejenimi s pomočjo kotnih in robnih štanc (luknjačev) Marthe Stewart. Postopki o uporabi pa niso bili (zame) nič praktični, saj..
Prikazujem 1 do 12 od 15 (2 strani)