Sveta birma 2018 – vabilo, čestitka, darilna škatlica

5. 4. 2018

Veš, ko kdaj ni čas za ustvarjanje…. no, trenutno imam ustvarjalno krizo, zato te danes pocrkljam z mojimi izdelki preteklega meseca. Čas zakramentov je tukaj in prav gotovo ti bodo prav prišle kakšne ideje 🙂 Za sveto birmo je dobrodošel motiv goloba in seveda kakšen verz iz pole štampiljk s slovenskimi napisi. Vseh novih še nisem preizkusila, pridejo pa prav čisto vsi iz preteklih sezon.

Golobček je kovinska šablona Cottage Cutz, nalepljen s 3D kvadratki, v kljunčku ima kovinski križek, ki sem ga prilepila s premazom glossy accents, čipko in trak sem prilepila z obojestranskim lepilnim trakom, ki sem ju spodvihala pod roza papir. Odtisnila sem napisa sveta birma in vabilo. Vedno uporabim malo manjši kartonček (za pol centimetra), kot je osnova čestitke, saj za moj okus potrebujem okvirček, plastenje. 

Za to čestitko sem izdelala bel okvirček s štampiljkami – obrobe Inkadinkado, dodala sem še pikice s tekočimi perlami.

Ta zgornja čestitka pa je narejena s kovinsko šablono Memory box, ki je trenutno nikjer ni več mogoče dobiti. Včasih se za kakšen izdelek proizvajalec odloči, da ga ne bo več imel, tako, da je pri teh rečeh včasih bolje delovati “impulzivno”, kot potem ostati brez… Mali golobček je iz kompleta kovinskih šablon, pa se ne spomnim točno katerih. Nalepila sem ga s 3D kvadratki. Dodala sem trak s šivi. Za moj okus so pikice preveč dekliške, zato za fante raje uporabim šive. Malo leska pa lahko dodamo s kristalčki, a ne preveč.

Ker se za sveto birmo botri največkrat odločijo, da birmancu najraje podarijo denar, prav pridejo darilne škatlice z namenskimi žepki za denar. V sredini pustimo prostor, da boter napiše posvetilo. Pri tem mi je v veliko pomoč plošča za izdelavo škatlic We’r memory keepers. Največja velikost gotove škatlice je 10x10x10 cm. Zavežemo jo s širokim saten trakom in dekoracija je popolna.

Če ti je kakšen izdelek všeč, mi lahko tudi pišeš in lahko naredim kaj podobnega. Nekaj izdelkov pa te že čaka v spletni trgovini...

< Nazaj na postopke in ideje