Prejšnje mesec je minil v zatišju, saj se na izziv prijavilo bolj malo ustvarjalk, a so imele te veliko več možnosti za osvojitev nagrade :) Naj ustvarjalni izdelek je naredila Maja - Hiška iz papirja (spodnjo slikico - značko za nagrado - si lahko prilepi na svoj blog), naključno izžrebana pa je Sandra M., ki se je na izziv prijavila preko maila.

nagrajenki avgust

avgust badge

Od zdaj naprej je vaše sodelovanje še bolj bogato nagrajeno, saj bomo pri vsakem izzivu izbrali kar 2 nagrajenki. Ena bo izžrebana naključno s strani RANDOM.ORG, drugo pa bova izbrala z Gašperjem glede na trud - izvirnost, upoštevajoč navodila. Poletje se poslavlja in jesen prinaša drugačne teme. Sožalnic še nismo izdelovali in prav zanima me vaše mnenje in stil, ki vam je bolj všeč za sožalne vizitke. Nekateri pravijo, da morajo biti čimbolj preproste, spet drugi imajo raje bogato okrašene. Tokrat je moj stil preprost. Uporabila sem zgolj štampiljke, slovenski napis, nekaj izrezov za podlago in črn žameten trak. Kakšen stil boš izbrala ti?

sozalnice vizitka za sozalje [ustvarjalni blog]

sozalnice vizitka za sozalje 1 [ustvarjalni blog]

Še nekaj mini sožalnic - vizitk za k svečam.

DSC_2402 [ustvarjalni dotik galerija izdelkov] (2)

DSC_2353 [ustvarjalni blog]

DSC_2354 [ustvarjalni blog]

Pravila že prav dobro poznate, a za vse tiste, ki se nam tokrat prvič pridružite: Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki,ki niso bili še nikjer objavljeni, na temo SOŽALNICE. Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 30. septembra. Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami! Na izziv se prijavite spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA - en izdelek, ena objava in pripišite svoje ime) ali "prilepite" sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB!) oziroma nam pošljite fotografijona mail: [email protected] katero potem objavimo na Facebooku. Konec meseca žrebamo med sodelujočimi in podelimo praktični nagradi. In kakšni sta tokratni nagradi ....? Naključno izžrebana prejme revijo Creativity s kompletom štampiljk, ustvarjalka z naj izdelkom pa prav tako to revijo, plastično šablono za izdelovanje čestitk, plastično šablono za senčenje in gobico za senčenje.

nagrada september

An InLinkz Link-up