Pika, pika, pikica. To je lepa slikica. Majhna usta, ozek vrat in po glavi si kosmat :) Se spomnete? Naši fantje prav uživajo, ko jim s prsti po obrazu rišem črte in pikice :) September bo PIKAST - pa upam, da ne zaradi dežja, ampak zaradi našega novega izziva :) Navodila za izziv si preberite na koncu objave...Pripravila sem vam nekaj idej - s pikastimi papirji, pikaste rožice, pikice narejene s tekočimi perlami, pikice na washi traku in še in še bi se našlo :)

DSC_1321 [ustvarjalni blog]

DSC_1322 [ustvarjalni blog]

DSC_1334 [ustvarjalni blog]

DSC_1328 [ustvarjalni blog]

DSC_1333 [ustvarjalni blog]

Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki, ki niso bili še nikjer objavljeni. Na vsakem uporabite vsaj DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE, dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Nagrada za izžrebanega:

DSC_1542

Prijavite se spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA - en izdelek, ena objava), na naš FB ali nam pošljite fotografijo na [email protected] da jo objavimo na Facebooku. Konec meseca žrebamo med sodelujočimi in podelimo praktično nagrado.An InLinkz Link-up