Sigurno se vam je kdaj pripetilo, da niste imeli pravega papirja za ozadje voščilnice, albuma in drugih izdelkov ali pa je bil izbrani papir preveč mehak. Jaz sem se znašla pred dilemo ko sem izdelovala koledar. Dovolj trdih papirjev z želenimi vzorci ni bilo, pa še osebno noto sem želela dodati. Kako mi je šlo?Najprej sem v enakih barvah (ali barvah, ki "pašejo skupaj") poštempljala šeleshamer velikosti A4 z različnimi štampiljkami in osenčila robove z Distress blazinicami. Pri senčenju sem si pomagala z vatnimi krogci (za odstranitev ličil). Krogec prepognem in ga potapkam po blazinici, nato s krogcem podrgnem po robu papirja.

Natisnila sem tabelo za koledar in jo zapolnila z dnevi v posameznem mesecu. Natisnila sem tudi mini koledarčke za pretekli in naslednji mesec. Vse sem zopet osenčila z Distress blazinicami.

Nato sem tabelo za koledar zapolnila s tapkanjem barve iz Distress blazinice. Če nimate takih mini pripomočkov si lahko pomagate tako, da na en konec lesene paličice ovijete peno, ki jo predhodno malo napolnite s koščki pene, da bo nastal hribček.

Vse sem prilepila na predhodno potiskan list in ob robovih zapisala nekaj "pomembnih" dogodkov, ki se bodo tisti mesec zgodili.

Končni izgled enega koledarskega lista.

Potrebna je le še vezava. Uporabila sem Bind it All za luknjanje in spenjanje koledarja.