Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Recikliramo, preurejamo RSS Feed

23 avg. Barvanje omare s krednimi barvami
BarbaraMT 0 1111
Kredne barve za pohištvo so zadnji čas modni hit, zato sem se odločila, da jih preizkusim. Prijateljica mi je, še preden smo se preselili, podarila leseno omaro (hvala Ana!). Vedela sem, da nam bo pri..
28 jun. Prebarvaj ogledalo in druge elemente pohištva s krednimi barvami
BarbaraMT 0 663
Prebarvaj ogledalo s krednimi barvami, mi je odzvanjalo v glavi, ko sem videla za manj kot deset evrov vredno ogledalo. Na prvi pogled mi je bil všeč njegov izgled, a barva ... Barva je bila pa popoln..
24 mar. Kam pospraviti kovinske šablone?
BarbaraMT 0 429
Eno izmed najpogostejših vprašanj je, kam pospraviti kovinske šablone? Že od vsega začetka jih jaz pospravljam v magnetne mape. Sprva so bile velikosti A3 in vanje gre res veliko šablon. Žal jih proiz..
19 jan. Papirnate vrečke, celofanske, ekološke…
0 1351
Zanimivo, koliko izrazov se je uveljavilo v zadnjih dveh desetletjih za vrečke. Nekoč smo poznali običajne bele in prozorne vrečke. Danes pa se srečujemo z izrazi kot so eko vrečke, ekološke vrečke, c..
24 okt. Kako urediti pisarniški material? Ponujamo vam 5 preprostih nasvetov!
0 529
Večina ima svojevrstno pisarno, s pisalno mizo, računalnikom in nekaj pripomočki. Če ste njen »resnejši« uporabnik, obstaja velika verjetnost, da imate na njej več materiala, sicer pa nekoliko manj. D..
10 apr. Preobrazba čevljev
0 5519
Plesni čevlji iz moje poroke, umazani in opraskani. Nisem imela srca, da bi jih vrgla stran pred skoraj 10-imi leti in ne ta teden, ko sem se lotila spomladanskega pospravljanja. In ja, ker smo dobili..
09 dec. Balončki iz žarnic
0 494
Balončki iz žarnic - že lansko leto smo jih nekaj naredili, ker pa sem jih letos pridno zbirala, se jih se zopet nabralo lepo število. Sicer ne od svetlobe, temveč od bleščic, ki so letošnje leto roza..
21 nov. Reciklirajmo - venček iz odpadnih trakov
0 457
Reciklirajmo - venček iz odpadnih trakov: ga že imaš?Meni so ga danes pomagali delati otroci. Nič težjega...pobarvaš osnovo stiropornega venčka z akrilno barvo. Nato narežeš nekaj odpadnih papirje..
14 okt. Obnovitev klopice
BarbaraMT 0 388
Klop, ki jo imamo zunaj, je nujno potrebovala nekaj barve. Tako se je nekega poletnega dne na našem urniku znašel projekt: obnova klopi. Verjetno imaš tudi ti doma kakšen kos pohištva, ki potrebuje ob..
21 jun. Prenova na balkonu
BarbaraMT 0 256
Lončki, zalivalke, posodice...se jih hitro naveličaš? Zate imam rešitev. Svoje sem letos prebarvala - s pomočjo seveda :) 6, 4 in 2-letnik so neznansko uživali, mami pa tudi :)Potrebovali smo samo a..
05 mar. Marčevski izziv 2016 - RECIKLIRAMO
0 257
Februarski izziv je zaključen, zmagovalki pa sta znani: Lorena L. (naključno izžrebana) in Nataša Š. (nagrajenka naj ustvarjalnega izdelka).Ogromno embalaže in neuporabnih predmetov gre v koš. Vča..
17 avg. Lonček za pisala ali šparovček
0 471
Kot že veste prav hitro najdem vsako embalažo za kaj uporabno...tega se pri nas hitro nabere in nato je potrebno zalogo tudi porabiti. Tokrat me je soseda prosila za šparovček. Na srečo sem imela spr..
Prikazujem 1 do 12 od 16 (2 strani)