Praznovanje otroškega rojstnega dne

27. 11. 2016

“Mami, to je bil najboljši dan v mojem življenju…” so bile besede našega slavljenca, ko je bilo zaključeno praznovanje otroškega rojstnega dne. Upam, da mu bo zabava še dolgo ostala v tako lepem spominu.

Sicer pa je želel za zabavo vse narediti sam, jaz sem samo pripravila vse potrebno. Najprej so bila za praznovanje otroškega rojstnega dne na vrsti vabila: odtisnila sva napis vabilo in številko 7, izrezala travo, odtisnila nogometaša in napis “so cool” na bel papir, mrežo je narisal sam. Nogometaša je sprva barval z vodnim čopičem, pa se je čez čas premislil in raje v roke vzel barvice. Nogometaša je izrezal tako, da je okoli njega bel rob, nato ga je prilepil 3D kvadratki.

vabilo-7-let-nogometas-1

Konec dober, vse dobro

Sledila je dekoracija nad mizo (napis Jakob), na vratih, na slamicah (žoga in ime povabljenca), na stropu in seveda torta v obliki žoge (rada pečem, a žal nimam potrpljenja z dekoracijo in tako mi je tudi sedaj nagajala čokolada za poliv… Že spet. Šment! Konec dober, vse dobro! Uživali smo, praznovanje otroškega rojstnega dne je bilo odlično.zabava-7-rojstni-dan-nogometas-1 zabava-7-rojstni-dan-nogometas-fant-1

< Nazaj na postopke in ideje