Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Postopki in ideje RSS Feed

Ne veš kako se lotiti izdelave albuma? Želiš natančno odtisniti štampiljko? Če imaš kakšno ustvarjalno zagato ali pa imaš otroke željne ustvarjanja, potem le pobrskaj po kategorijah na levi strani. Ustvarjaj z nami tudi na našem mesečnem ustvarjalnem izzivu.

06 okt. Kako izdelati voščilnice, da bodo najlepše?
BarbaraMT 0 400
Kako izdelati voščilnice, da bodo najlepše? Res bodo lahko! Včasih ni potrebno veliko, le prava ideja mora zasvetiti :) Ponujam ti nekaj možnosti, kako božično novoletne voščilnice izdelaš doma. V pom..
05 okt. Kako senčimo izrezke z blazinico Distress?
BarbaraMT 0 125
Želite vedeti, kako senčimo izrezke z blazinico Distress Ranger? Kako se tega lotijo ostali ustvarjalci? Kaj vse potrebujem za senčenje?Najprej te verjetno zanima, zakaj je potrebno izrezke senčiti? S..
03 sep. Album za fotografije je lahko tudi tak – 20 idej!
Gasper 0 374
Album za fotografije je lahko tudi malce drugačen. Klasičen foto album lahko nadgradimo, če ga izdelamo kot scrapbook. To pomeni, da vanj ne vložimo samo fotografij, ampak dodamo zraven še drobne zapi..
11 avg. Celofan vrečke – so res iz celofana?
0 123
Celofan vrečke dajo končnemu produktu ne samo zaščito, ampak tudi všečen izgled. Toda mar veste, da večina celofanskih vrečk sploh ni iz celofana? Kako izbrati primerno celofan vrečko za vaš produkt? ..
04 avg. Menjava Cricut Maker rezila
Gasper 0 109
Menjava Cricut Maker rezila je opravilo s katerim se boste srečali slej kot prej. Vsako rezilo se čez čas skrha, nič drugače ni tudi pri Cricut Makerju. Če veliko delate z njim ali uporabljate debele ..
21 jul. Kredne barve za les – 8 najpogostejših vprašanj (in odgovorov)
Gasper 0 332
Kredne barve za les so sicer enostavne za uporabo, a kljub temu porajajo, kar nekaj vprašanj. Na tem mestu smo zbrali nekaj najpogostejših vprašanj, s katerimi se srečajo začetniki. Na primer, ali kre..
15 jul. Kredne barve za pohištvo – osnovne smernice
Gasper 0 215
Kredne barve za pohištvo za zadnji modni hit obnove pohištva. Na družabnih omrežjih lahko zasledite številne prenove, ko so ustvarjalke s krednimi barvami spremenile stara in na pogled nevšečna pohišt..
14 jul. Kaj nujno potrebuješ na dopustu z otroki?
BarbaraMT 0 143
Verjetno se pri pakiranju za morje ne spomniš, na tisto drugo, bistveno za preživljanje prostega časa na morju. Kaj nujno potrebuješ na dopustu z otroki, ti opišem v tej objavi.Poleg seznama oblačil, ..
09 maj Kako izdelati interaktivno čestitko?
BarbaraMT 0 323
Za posebna praznovanja je primerno izdelati tudi posebno vabilo. Med tovrstne sodi interaktivna čestitka (ki ima elemente premikanja). Kako izdelati interaktivno čestitko? Najbolj enostavno je, če kup..
04 maj Kako izdelati več enakih vabil z lepim potiskanim ozadjem?
BarbaraMT 0 367
Bi rada izdelala več vabil, pa nimaš dovolj potiskanega papirja? Kako izdelati več enakih vabil z lepim potiskanim ozadjem? Zate imam praktično rešitev...papir si potiskaj sama! V kolikor gre za kakše..
03 maj Idejnik meseca maja 2022
BarbaraMT 0 444
Čestitke pretekli zmagovalki, Valentini :)Toplejši meseci kar kličejo po delu zunaj, zato ustvarjanje marsikdaj počaka. Deževne napovedi so bolj dobrodošle za delo v ustvarjalni sobi, kajne? :) Tokrat..
08 apr. Kaj izdelati z otroki za veliko noč?
BarbaraMT 2 340
Če se sprašuješ, kaj izdelati z otroki za veliko noč, imam zate eno krasno idejo, ki bo navdušila tako male, kot večje otroke. Faconaste kokoške, z dolgimi trepalnicami ali brez, vseh barv in potiskov..
01 apr. Idejnik meseca aprila 2022
BarbaraMT 2 494
Marec je prinesel nagrado Tini Z. Čestitke! Piši nam :)Letošnji april se je pričel tako, kot se mora - deževno! Tokrat je bil prav dobrodošel, saj je bilo zunaj vse preveč suho in roko na srce, raje s..
09 mar. Kako izdelati neprekinjen vzorček s štampiljko na pohištvu?
BarbaraMT 0 193
Danes je čas, da vam predstavim drugi del prenove omare, na katero sem nalepila transferno nalepko z že izdelanim napisom (za vse tiste, ki nimate svoje naprave za izrezovanje je to super način za pop..
09 mar. Kako nalepiti transferni napis nalepko na pohištvo?
BarbaraMT 0 230
Juhu, prenova pohištva je spet tu! Lahko samo osvežiš kakšno omaro, da ne bo pusta, ali pa se je lotiš temeljiteje.Najprej ostrani ročaje in pobarvaj omaro, če je še nisi :) Uporabi kredne barve, ki n..
07 mar. Kako dolgo zdrži folija za blago na bombažni majici?
BarbaraMT 0 177
Pred nakupom te verjetno zanima kako dolgo zdrži Cricut samolepilna folija za blago na bombažni majici? Mojemu najstarejšemu sinu sem izdelala dve majici, prva je bila izdelana pred 2 leti, leva, z mi..
01 mar.