Poštnina

Poštnina

Blago, naročeno na spletni strani, bomo odpravili še isti  oziroma najkasneje naslednji delovni dan. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi (zaradi napake v zalogi), vas bomo o tem obvestili in prilagodili znesek računa, v kolikor ste naročeno že plačali pa vam bomo preplačilo nakazali nazaj.

Dostava poteka samo na področju Evrope. Za dostavo blaga skrbita podjetja GLS d.o.o. in Pošta Slovenije.

Uslužbenec Pošte Slovenije vam bo, v kolikor vas ne bo doma, pustil obvestilo o pošiljki. Prevzamete jo lahko na lokalni pošti.

GLS kurir vas bo pred dostavo poklical na vašo navedeno številko. Z njim se lahko domenite, da vam pošiljko pusti na vaši najbližji bencinski črpalki OMV, v trafikah »3 DVA« in Delo Prodaja, v trgovinah Big Bang in v večini poslovalnic Mercatorja (katere so, si lahko ogledate na tej povezavi: https://gls-group.eu/SI/sl/gls-iskanje-parcelshop) ter jo prevzamete, ko boste utegnili. Kurirju lahko plačate tudi s plačilno kartico preko njegovega POS terminala (če ste se odločilo za plačilo po povzetju), pri čemer boste nosili strošek provizije.

Strošek dostave blaga z dostavno službo GLS znaša 3,25 € pri plačilu na TRR oziroma 4,255 € pri plačilu po povzetju. Strošek dostave blaga s Pošto Slovenije znaša 3,45 € pri plačilu na TRR oziroma 4,45 € pri plačilu po povzetju. Pošta vam bo pri plačilu na povzetje zaračunala še provizijo, GLS pa tega ne počne.

Dostava na Hrvaško poteka z GLS in pošto Slovenije. V kolikor je pošiljka težja, gre na pot z GLS, v primeru, da je lažja od 1/2 kg, pa s Pošto Slovenije. Cena dostave na Hrvaško je 7 €.

Pri nakupu nad 45 € je dostava blaga po Sloveniji brezplačna, vendar boste vseeno, v kolikor boste zbrali Pošto Slovenije in plačilo po povzetju, plačali še nekaj več kot 1 € provizije. Zato vam predlagamo, da izberete GLS dostavo.