Pisarniški material za podjetja? Ni problema. Imamo ga!

17. 10. 2018

Kupujete pisarniški material za podjetja, kot so kuverte, pisala, papirji, selotejpi, lepila in podobno, pa ne veste kje bi ga kupili? Potem ste na pravem mestu, saj vam ponujamo bogat asortima pisarniškega materiala. Pri nas boste našli od najmanjših artiklov, kot so na primer šilčki ali radirke, do velikih pol papirjev, torb zanje in podobno.

Drobni pisarniški material je več kot le papir in kuverte

Pogostokrat si pod terminom pisarniški material za podjetja predstavljamo tako rekoč nič drugega kot papir in kuverte. Saj po svoje ni presenetljivo, saj je to prva asociacija na pisarno. A pisarniški material je mnogo več kot le to. Kar spomnimo se kaj vse srečamo na sleherni pisalni mizi: sponke, selotejp, lepilni trak, lepilo, korektor, radirko, svinčnik, barvice… Pa seveda markerji ali flomastri, kuverte, papir, štampiljke, mape, fascikli in podobno.

Kako shraniti droben pisarniški material?


Droben pisarniški material
rad leži vsepovprek po pisalni mizi. Da bo vedno dosegljiv in da bomo pri delu učinkoviti, ga moramo primerno shraniti. V vsakem trenutku moramo vedeti, kje se nahaja. Priporočamo, da svinčnike in pisala shranite v lončke, da bodo na kupu, hkrati pa imamo nad njimi dobre pregled. Sponke imejte v škatlici z magnetnim pokrovčkom, na katerega se jih nekaj prime in lahko v vsaki sekundi seže po njih. Luknjači naj bodo na robu mize, ker jih poredkeje uporabljamo. Omislite si še drug lonček, v katerem bodo škarje, ravnilo, včasih tudi štampiljka. Droben inventar, kot so šilčki, usb ključki, radirke in korektorji naj bodo v nizkem, plitkem lončku. Papirji naj bodo na kupu, po možnosti v kakšnem predalniku na robu mize. In ne pozabite na ekologijo: potiskan papir, ki bi ga sicer zavrgli, ponovno uporabite za svoje čečkarije, trenutne zapiske in podobno. Narava vam bo hvaležna, zanamci pa še bolj.

Pisarniški material za podjetja

Tako kulskega retro držala za selotejp resda nimamo, imamo pa kopico ostalih super zadevic.

Hočem pogledati ponudbo

Je pisarniški material za podjetja boljši ali slabši kot za posameznike?

Pravzaprav ni nobene razlike, res pa je, da je pri pisarnah velikokrat glavno merilo cena, šele nato pa kvaliteta. A to ni nujno. Obstajajo nadrejeni, ki svojim podrejenim pravijo naj bodo pri naročanju previdni in kupujejo preskušene materiale. Tak tipičen primer je na primer najcenejši selotejp, ki na koncu nikogar ne zadovolji in uporabnikom povzroči samo sive lase. Nakup pisarniškega materiala v domači režiji je navadno maksimalno premišljen, saj pazimo na vsak evro. Odločamo se za dobre materiale in odlična orodja (1). Delo z njimi je brezskrbno, vso pozornost pa tako lahko usmerimo v delo.

Po pisarniški material v spletno trgovino? Seveda, zakaj pa ne!

Prevladuje mnenje, da je potrebno po pisarniški material za podjetja v fizično trgovino. Zakaj pa? Zakaj ne bi oddali naročila kar udobno iz domačega naslonjača? Pri tem prihranite tako na času kot na gorivu, saj verjetno nimate te sreče, da bi bila trgovina za vogalom. Tako priporočamo nakup v naši trgovini, kjer vam material dostavimo brezplačno že v primeru nakupa nad 45 evri. Dostavo izvršimo najkasneje v 48 urah. Vsi artikli so natančno opisani, znana je tudi zaloga. V kolikor kakšnega materiala nimamo in bi ga potrebovali, nas pokličite in bomo našli skupno rešitev.

Pa da ne bomo samo novačili nakup novih materialov. Včasih lahko kaj tudi recikliramo (2) in naredimo lastno kuverto, unikatno. Spodnji video prikazuje kako na preprost način izdelate kuverto, ki jo boste lahko ob naslednji priložnosti podarili – seveda s primerno vsebino – sodelavcu ali nadrejenemu.

Ostali pisarniški material, oprema in pisarniški stoli….

Med ostali pisarniški material, ki ga ne smatramo za drobni pisarniški material, sodi vsa pisarniška oprema, pa tudi vso pisarniško pohištvo, mize ter stoli.

Pri nekaterih opremljanjih pisarniških in poslovnih prostorov, se v ta namen, poslužujejo opremljanja pisarn s pohištvenimi in pisarniškimi rešitvami po naročilu in merah specifičnega poslovnega prostora. Drugod, se za cenovno ugodno pohištvene, pisarniške rešitve, obrnejo na spletne trgovine s pisarniškim pohištvom. Ena takšnih, Slovencem zelo poznanih trgovin s pisarniškimi stoli in ostalim pohištvom, je med ostalimi, spletna trgovina Pohištvo123.si.

< Nazaj na postopke in ideje