Pisarniški material kot so kuverte pridejo vedno prav

29. 9. 2018

Pisarni material kot so kuverte so del slehernega pisarniškega materiala. Običajne kuverte so iz 80 ali manj gramskega papirja. Gre za generične kuverte, ki se uporabljajo na veliko, a pisarniški material je lahko več kot samo potrošni material.

Nakup pisarniškega materiala v okolici Ljubljane

V naši trgovini ponujamo bodisi same kuverte bodisi v kompletu z osnovami za voščilnice. Naše kuverte so barvne, iz tršega materiala, kar jim daje večjo mero ugleda. Niso namenjene za vsakodnevno pisarniško poslovanje, vsekakor pa za posebne priložnosti, ki jih v podjetjih ne manjka. To so rojstni dnevi zaposlenih, rojstva, poroke,… Vsi ti jubileji zaslužijo poseben material, ki pritegne pozornost in je hkrati tudi ogledalo vaše iskrenosti in spoštovanja tistega, ki mu podarjate voščilo.

Pisarniški material kuverte
Pisarniški material kuverte – KLIKNI NA POVEZAVO!

Zakaj naš pisarniški material ni najcenejši

Res je, naš pisarniški material kot so na primer kuverte, ni najcenejši, sodi pa med kvalitetnejše pisarniške materiale. Poudarek namreč dajemo kvaliteti, ki vas zagotovo ne bo razočarala, saj gre za preverjene materiale in dobavitelje z dolgoletno tradicijo. Naša pisarniška pisala, kuverte, markerji, nalepke, štampiljke in drugo so priznanih svetovnih firm (1, 2), z dolgo tradicijo in posledično tudi kvaliteto.

50 rjavih osnov za čestitke s kuvertami 5x7

Pisarniški material za ustvarjanje

Pisarniški material seveda ni nujno namenjen samo uporabi v pisarni, pač pa ga lahko s pridom uporabimo tudi za ustvarjanje. Kuverte in njihove osnove so stalna spremljevalka sleherne ustvarjalke, saj je ustvarjanje voščil ali čestitk ena osnovnih dejavnosti vsake ustvarjalke. Naše osnove za voščilnice so iz 300 gramskega ali 240 gramskega papirja, kuverte pa navadno iz pol tanjšega papirja. V našem asortimaju pisarniškega materiala za ustvarjanje najdete tudi škarje, radirke, šilčke, pisala, barvne papirje, luknjače, markerje, štampiljke, lepila, selotejpe, črnila… Skratka, naše virtualne trgovinske police vas zagotovo ne bodo razočarale. V kolikor pa vendarle ne najdete materiala, ki ga iščete, potem nam pišite ali nas pokličite, pa bomo našli ugodno rešitev za vas.

Gašper

Ključne besede: pisarniški material kuverte

< Nazaj na postopke in ideje