Oktobrski ustvarjalni izziv 2018 – ŠKATLICA, s ploščo za utore

1. 10. 2018

Tokrat te povabim, da izdelaš škatlico. KAKRŠNOKOLI. Važno, da lahko vanjo nekaj spraviš. Darilce, denar ali kakšno drugo presenečenje. Spodnjo škatlico sem izdelala za znanko, ki je ta vikend praznovala okroglo obletnico. Čestitko sem nalepila na škatlico, v notranjosti je žepek za denar, v škatlici pa je slavljenka dobila še knjigo. Najprej sem se malo zakvačkala, saj sem naredila premajhno škatlico za 1 cm, ker sem delala po občutku, ki me običajno ne pusti na cedilu. Mislim, da sem se naučila, da je potrebno vsak projekt izmeriti, ne glede na “sposobnosti”. Heh 🙂 Sem vseeno uživala tudi v drugo in bom z veseljem naredila še kakšno. S ploščo za utore je neverjetno sproščujoče delo, saj veš, da bo vse naravnost, natančno in bo “šlo skupaj”. lahko jo izdelaš tudi brez plošče na kakšen drugačen način. Za spodnjo škatlico sem uporabila največjo ploščo, rožice, 3d lepilni trak, močno lepilo Stamperia, slovenske štampiljke, najboljše in najlepše papirje FEP, saten trak, tekoče perle in premaz za videz razpok, ki ga samo v oktobru dobite po zelo znižani ceni :).

Oktobrski ustvarjalni izziv 2018 – ŠKATLICA s ploščo za utore

Navodila za sodelovanje na izzivu

Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki na temo ŠKATLICA (kakršnokoli); ki niso bili še nikjer objavljeni (…na to temo). Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga s postopki in idejami in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv je združljiv z drugimi izzivi. Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 31. oktobra in takrat podelimo 2 nagradi. Eno izžrebamo preko sistema random.org, drugo izberemo mi – naj izdelek.
Na izziv se prijavi spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA – en izdelek, ena objava in pripiši svoje ime) ali “prilepi” sliko na naš FB (ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB zid) oziroma nam pošljite fotografijo na mail: info@ustvarjalnidotik.si katero potem mi objavimo na Facebooku.


< Nazaj na postopke in ideje