Oktobrski izziv 2017 – ZA MOŠKEGA

3. 10. 2017

Kakšno darilo podariti svojemu dragemu še ni težko vprašanje, saj njega dobro poznaš in zato poznaš (skoraj) vse njegove želje in radosti. Večja dilema je kaj podariti znancu. Z enako dilemo se včasih srečujem, ko moram izdelati čestitko. Največkrat zdelam kakšno z orodjem, računalnikom, gasilca, lovca ali ribiča. Pred časom pa sem se lotila izdelave brezrokavnikov in srajc. Ti so najbolj nevtralni in tudi bolj preprosti saj za izdelav ne potrebuješ nobene posebne kovinske šablone ali štampiljke. Poprijela sem za distress blazinice, s katerimi sem senčila. Da pa so srajce bolj prepričljive, sem zgornje robove obrezala z vogalnim luknjačem, štanco.

Imaš idejo? Pridruži se našemu izzivu in pokaži svoje ideje, ki jih bomo vsi zelo veseli 🙂

Navodila za sodelovanje na izzivu

Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki na temo ZA MOŠKEGA, ki niso bili še nikjer objavljeni (čestitke, darila…na to temo). Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga s postopki in idejami in lahko se prijavite na naš izziv. NOVOST: Izziv je združljiv z drugimi izzivi. Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb za januarski izziv. Izziv se zaključi 31. oktobra in takrat podelimo kar 5 nagrad!  – pola štampiljk s slovenskimi napisi (štiri bomo izžrebali in eno podarimo za naj izdelek).

Na izziv se prijavi spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA – en izdelek, ena objava in pripiši svoje ime) ali “prilepi” sliko na naš FB (ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB zid) oziroma nam pošljite fotografijo na mail: info@ustvarjalnidotik.si katero potem mi objavimo na Facebooku.


< Nazaj na postopke in ideje