Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Obnova pohištva RSS Feed

Obnova pohištva je lahko prav zabavna. Poiščite primerne barve, nalepke in se lotite. Ni težko, tudi brez predhodnjega brušenja gre z lahkoto.

21 jul. Kredne barve za les – 8 najpogostejših vprašanj (in odgovorov)
Gasper 0 332
Kredne barve za les so sicer enostavne za uporabo, a kljub temu porajajo, kar nekaj vprašanj. Na tem mestu smo zbrali nekaj najpogostejših vprašanj, s katerimi se srečajo začetniki. Na primer, ali kre..
15 jul. Kredne barve za pohištvo – osnovne smernice
Gasper 0 215
Kredne barve za pohištvo za zadnji modni hit obnove pohištva. Na družabnih omrežjih lahko zasledite številne prenove, ko so ustvarjalke s krednimi barvami spremenile stara in na pogled nevšečna pohišt..
09 mar. Kako izdelati neprekinjen vzorček s štampiljko na pohištvu?
BarbaraMT 0 193
Danes je čas, da vam predstavim drugi del prenove omare, na katero sem nalepila transferno nalepko z že izdelanim napisom (za vse tiste, ki nimate svoje naprave za izrezovanje je to super način za pop..
09 mar. Kako nalepiti transferni napis nalepko na pohištvo?
BarbaraMT 0 230
Juhu, prenova pohištva je spet tu! Lahko samo osvežiš kakšno omaro, da ne bo pusta, ali pa se je lotiš temeljiteje.Najprej ostrani ročaje in pobarvaj omaro, če je še nisi :) Uporabi kredne barve, ki n..
26 jan. Prebarvana omara s krednimi barvami in dinozavri vsepovsod
BarbaraMT 0 356
"Prebarvana omara s krednimi barvami in dinozavri vsepovsod" je bila mantra, ki sem jo slišala večkrat od našega Oskarja. V dar je namreč dobil omaro, ki pa nekako ni sedla v kontekst njegove nove sob..
23 avg. Barvanje omare s krednimi barvami
BarbaraMT 0 1111
Kredne barve za pohištvo so zadnji čas modni hit, zato sem se odločila, da jih preizkusim. Prijateljica mi je, še preden smo se preselili, podarila leseno omaro (hvala Ana!). Vedela sem, da nam bo pri..
28 jun. Prebarvaj ogledalo in druge elemente pohištva s krednimi barvami
BarbaraMT 0 663
Prebarvaj ogledalo s krednimi barvami, mi je odzvanjalo v glavi, ko sem videla za manj kot deset evrov vredno ogledalo. Na prvi pogled mi je bil všeč njegov izgled, a barva ... Barva je bila pa popoln..
14 okt. Obnovitev klopice
BarbaraMT 0 388
Klop, ki jo imamo zunaj, je nujno potrebovala nekaj barve. Tako se je nekega poletnega dne na našem urniku znašel projekt: obnova klopi. Verjetno imaš tudi ti doma kakšen kos pohištva, ki potrebuje ob..
Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)