Obesek pod steklom

4. 12. 2014

Se spomnite čestitk, ki jih je “poslikal” Gašper? Postopek je prikazan v eni izmed preteklih objav.

ozadje-z-rozami-ustvarjalni-dotik4-1024x311

No, ostalo mi je še nekaj koščkov, ko sem obrezovala papirčke za na čestitko. In ker jaz skoraj ničesar ne zavržem (ti je kaj znano? 😉 sem se odločila, da jih uporabim še za nekaj drugega… Naredila sem obesek, ki sem ga zaščitila s stekelci in uokvirila. Potrebovala sem: pobarvan papirček, premaz glossy accents, 2 stekelci, okvirček, verižico.

MAV_1622

Najprej sem papirček premazala s premazom glossy accents, nanj iz strani previdno položila stekelce in pazila, da vmes niso prišli mehurčki (če pridejo vmes mehurčki, stekelce močno pritisni na eno stran, da izpodriniš mehurčke ven), nato sem vse obtežila s škatlico v kateri je preostanek stekelc.

obesek pod steklom

 Ko se premaz posuši, previdno obreži okoli stekelca, da se papirček ne odlepi. Nato na zadnjo stran dodaj drugo stekelce in vse zapri v okvirček (pri strani ima zarezo za odpiranje). Dodaj še verižico in imaš luštno darilce 🙂

obesek pod steklom2

Če nimaš okvirčka, lahko slikico prilepiš iz obeh strani na stekelce in stranski rob zamažeš s premazom, da rob ne bo oster. Lahko uporabiš tudi mod podge dimensional magic kar namesto stekleca tako kot pri temu obesku s srčkom 🙂 Nato moraš dodati še dodatek, skozi katerega lahko napelješ ogrlico.

obesek pod steklom1

Gašper se je na to svojo umetnijo še podpisal 🙂obesek pod steklom2

MAV_1650 [ustvarjalni blog]

Ta pa je narejen iz miksa ostankov papirčkov in metuljev 🙂

obesek pod steklom3Katera ti je najbolj všeč?

< Nazaj na postopke in ideje