Da ne bo pretežko, saj ste nekatere verjetno že zasute z naročili za božične voščilnice, bomo tokratni novembrski ustvarjalni izziv barvno obarvali, in sicer MODRO. Naj bo pretežno modra barva prisotna na izdelku in ne samo ena rožica :) Nekaj čestitk in eno poročno škatlico sem pripravila za inspiracijo.

porocna-skatlica-modra-2

nekaj-modrega

Gašper pa se je za novembrski ustvarjalni izziv poigral z nosorogom iz papirnate kaše (papir mache) - postopek si lahko ogledaš tukaj.

nosorog_a1a-1-of-1-8

Pravila za sodelovanje na našem izzivu ostajajo enaka Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki, ki niso bili še nikjer objavljeni. Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga s postopki in idejami in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 31. oktobra. Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami! Konec meseca izžrebamo med sodelujočimi in izberemo naj ustvarjalni izdelek ter tako podelimo dve praktični nagradi. Na izziv se prijavi spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA – en izdelek, ena objava in pripiši svoje ime) ali “prilepi” sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB zid) oziroma nam pošljite fotografijo na mail: [email protected] katero potem mi objavimo na Facebooku.An InLinkz Link-up