Mraz nas je že dodobra shladil in skoraj smo že pripravljeni na zimo. Skupaj z zimo se bliža meni najljubši - božični čas, na katerega se mnogi že pripravljate - ki pa prinaša toplino, radost, povezanost in sneeeeeg :) Mogoče zato, ker sem "zimska" zelo uživam v zimskih vragolijah :)Ker november še ni čas za sneg, bomo samo kanček beline uporabili na naših izdelkih - npr. napis (embossiran s prahom, uporabljeno belo pisalo..), izrezek (uporabi kovinsko šablono) ali dodatek (gumbki, pentljice, trak...)... Malo se poigraj in uporabi domišljijo :)Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki, ki niso bili še nikjer objavljeni. Na vsakem uporabite vsaj DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katere), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 30. novembra.Za inspiracijo sem vam pripravila dve čestitki, na katerih sem uporabila moje najljubše pisalo bele barve Pergamano, ki sem ga uporabila že na vabilu za Jakobov rojstni dan :)  Naredi res krasen kontrast na temnem papirju.  

DSC_0164 [ustvarjalni blog] (2)

DSC_0161 [ustvarjalni blog] (2)

DSC_0154 [ustvarjalni blog] (2)

Oktobrska nagrajenka pa je GabyB! Čestitke :)

november izziv

In kakšna je nagrada novembrskega izziva....? Dve kovinski šabloni Memory box, štampiljka Memory box, revija z idejami za ustvarjanje.

MAV_1303 [ustvarjalni blog]

Prijavite se spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA - en izdelek, ena objava) ali "prilepite" sliko na naš FB ali pa nam pošljite fotografijo na [email protected] katero potem objavimo na Facebooku. Konec meseca žrebamo med sodelujočimi in podelimo praktično nagrado.An InLinkz Link-up