Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Nakit - tehnika in ideje RSS Feed

Nakit - tehnika in ideje - vsi smo radi modni, k čemer pripomore tudi modni nakit. Lahko ga kupimo že izdelanega, lahko pa se z malce ustvarjalne žilice kar sami potrudimo in ga izdelamo doma. Ročno izdelan nakit omogoča večjo svobodo izražanja, saj nismo omejeni na komercialne pristope. Tak nakit je unikaten, tako kot ste posebni tudi vi. V rubriki nakit v naši spletni trgovini boste našli ogromno sestavnih delov za nakit. Obeski, steklene kroglice, poldragi kamni, verižice, osnove za zapestnice, žica… Vse to in še marsikaj lahko združite v modne ogrlice, unikatni nakit iz žice, ogrlice z imeni, prstane s stekleno kupolo. Na voljo so tudi sestavni deli za srebrni in zlati nakit. Pripravili smo vam tudi nekaj postopkov, kako izdelati nakit iz skrčljive folije, medaljone s stekelcem ali nakit iz filca. Pa na kaj je potrebno paziti pri izdelavi ogrlice na laksu, kako izdelati obesek za ključe, žičkane uhane in podobno. Skratka, veliko nasvetov iz področja izdelave nakita in še večja ponudba sestavnih delov za nakit.  
30 jan. Rožice, rožice...
0 828
Pravkar smo dobili veliiiiko zalogo rožic. Različne barve, velikosti in oblike vas že čakajo na naših spletnih poličkah. Jaz jih najraje uporabljam na čestitkah, verjamem pa, da imate tudi vi polno za..
08 dec. Decembrski izziv 2017 - ČRNO-BELO
0 576
Mesec december je prazničen in največkrat zaznamovan v rdečih/zelenih in belih barvah. Tokrat vas vabim k oživitvi črno-bele elegance. Jaz sem našla inspiracijo v nakitu. Poigrala sem se s skrčljivo f..
12 jan. Kako uporabiti naše darilo ob nakupu?
0 133
Darilo ob nakupu prejmete samo ta mesec - januar. Kaj boste izdelali iz malih darilc, je v vaši domišljiji. Jaz sem izdelala uhančke in rožice za na čestitke (eno vrtnico sem razprla in v sredino pril..
11 dec. Nakit iz filca za darilo
0 796
Bliža se čas obdarovanj in ni lepšega, kot da darilca izdelamo sami - za majhna in velika dekleta :) Iz prijetno mehkega materiala :) Pokazala vam bom kako se izdela nakit iz filca. Potrebujemo kovin..
14 maj Izdelaj stojalo za uhane
0 307
Če ti ostajajo neuporabni CD-ji, jih lahko v kratkem času preoblikuješ v prav uporabno zadevico - stojalo za uhane, oziroma uhančkar :) ZA IZDELAVO POTREBUJEMO: 2 CD plošči, močen luknjač - Crop-a-di..
04 avg. Avgustovski ustvarjalni izziv 2015 - NAKIT
0 426
Julijski izziv se je iztekel, in nagrajenki sta znani: naključno izžrebana je Jasmina - ArtCraft MeMe, naj ustvarjalni izdelek pa je tokrat pripravila Jerneja P., ki si lahko spodnjo slikico za naj iz..
31 jul. Izdelaj si medaljon ali uhančke s stekelcem
0 793
Kako do čisto unikatnih uhančkov, medaljona, prstana, broške, lasnice...? Z nekaj našimi pripomočki bo izdelava čisto preprosta :) Poletje je kot nalašč za izdelavo nakita, kajne :) Za izdelavo spodn..
02 jan. Medaljon iz modelirne mase Cernit
0 239
Potrebujemo: - Osnovo za medaljon - Različne odtenke modelirne mase Cernit Postopek začnite s kroglico Cernita, ki jo po velikosti prilagodite površini osnove za medaljon, nato pritisnite nanjo in ..
07 dec. Kawaii zverinica iz Cernita
0 134
Deževno popoldne včasih prebudi tudi neodkrite talente. Tako se je Gašper danes prvič lotil ustvarjanja z modelirno maso Cernit. Izdelal je kawaii zverinico, ki je polepšala naše pisalo :)Za izdel..
04 dec. Obesek pod steklom
0 230
Se spomnite čestitk, ki jih je "poslikal" Gašper? Postopek je prikazan v eni izmed preteklih objav.No, ostalo mi je še nekaj koščkov, ko sem obrezovala papirčke za na čestitko. In ker jaz skor..
01 dec. Decembrski izziv 2014  - nakit
0 232
Kar težko verjamem, da smo že zakorakali v december. November je minil kot bi mignil in kmalu se bodo začele priprave na decembrske praznične dni. Včeraj smo že prižgali prvo svečko na venčku, danes p..
04 sep. Barvni navdih za žičkan nakit
0 253
Pred dopustom sem malo žičkala in preizkušala nove barve. Res je črna najbolj elegantna in primerna skoraj za k vsaki obleki, a barve nam dodajo pomlajen videz :) Zato pogumno v barve! Jaz jih naravno..
Prikazujem 1 do 12 od 19 (2 strani)