Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Mesečni izziv in idejnik RSS Feed

03 maj Idejnik meseca maja 2022
BarbaraMT 0 444
Čestitke pretekli zmagovalki, Valentini :)Toplejši meseci kar kličejo po delu zunaj, zato ustvarjanje marsikdaj počaka. Deževne napovedi so bolj dobrodošle za delo v ustvarjalni sobi, kajne? :) Tokrat..
01 apr. Idejnik meseca aprila 2022
BarbaraMT 2 494
Marec je prinesel nagrado Tini Z. Čestitke! Piši nam :)Letošnji april se je pričel tako, kot se mora - deževno! Tokrat je bil prav dobrodošel, saj je bilo zunaj vse preveč suho in roko na srce, raje s..
01 mar. Idejnik meseca marca 2022
BarbaraMT 0 286
Tokratna nagrajenka je Papirnato srce! Čestitke :) Piši nam za nagrado :)Moje voščilnice in čestitke so vedno bolj bogate in včasih, ko je potrebno izdelati kakšno bolj minimalistično, nastane problem..
26 jan. Idejnik meseca februarja 2022
BarbaraMT 0 322
Hvala punce za ustvarjalne prispevke. Tokrat je žreb naklonjen Ustvarjalni Medvedki. Čestitke! Piši nam, saj je bon za 15€ tvoj :)Tokrat je moja ideja tale steklenička, ki sem jo izdelala za mojega si..
16 nov. Idejnik meseca novembra in decembra 2021
BarbaraMT 0 740
Nagrajenka preteklega izziva je ....Piši nam za nagrado ;)Hitro, hitro se približujemo mrzlim dnem, ki bodo kljub zunanjemu hladu oviti v tople objeme praznikov. Zato sem morala preizkusiti čudovite n..
31 avg. Idejnik meseca septembra 2021
BarbaraMT 0 828
Po doooolgi pavzi vas zopet vabim, da se mi pridružite na mesečnem izzivu. Res, da je naš blog nekaj časa sameval, a zdaj sem si zapisala nekaj ciljev, in med njimi je tudi naš blog, ki bi ga rada vsa..
05 maj Idejnik meseca maja 2020
0 475
Prejšnji mesec ste vključili polno čudovitih voščilnic in čestitk, za kar se vam iskreno zahvaljujem. Res ste me presenetili z izvirnostjo. Vem, da je marsikomu prav vaš prispevek dal dodatne ideje :)..
04 mar. Idejnik meseca marca 2020
0 438
Idejnik meseca marca 2020 je že v polnem štartu :) Nagrajenka preteklega izziva je Ma-mi. Čestitke! Piši na naš mail: [email protected] za nagrado :) Tokrat vam pokažem nekaj vabil, ki sem jih..
06 nov. Idejnik meseca novembra
0 222
Idejnik meseca novembra že teče in spodaj lahko objaviš svoje izdelke z našimi, slovenskimi napisi. Prejšnji mesec si je darilni bon prižrebala Katarinčica (piši nam na [email protected]). Hval..
03 okt. Idejnik meseca oktobra
0 278
Zaključujemo mesečne izzive in začenjamo novo poglavje z idejnikom. Kaj je idejnik meseca oktobra se najbrž sprašujete že od naslova dalje. Tu se bodo vsak mesec zbirale vaše ideje v sodelovanju z naš..
03 okt. Nagrajenki zadnjega izziva
0 114
Ja, prav ste prebrale. Tokrat objavljam nagrajenke zadnjega izziva. In ker ste bile samo 3, vam vsem pripada nagrada, zato mi kar pišite na [email protected] in si izberite eno polo slovenskih ..
09 maj Nagrajenki aprilskega mesečnega izziva 2019
0 166
Se ti tudi kdaj znajdeš v zosu in samo letaš iz ene strani na drugo in nimaš obstanka, ker ti neprestano nekaj diha za ovratnik? Za mano je polno obveznosti in tako posledično naš izziv malo izvisi.....
Prikazujem 1 do 12 od 77 (7 strani)