Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Mešana tehnika (Mixed media) RSS Feed

02 jan. Barvanje z akrilnimi barvami
0 7570
Akrilne barve so zelo hvaležne za uporabo, saj omogočajo enostavno uporabo, relativno hitro sušenje in številne odtenke. So cenejše od oljnih barv in jih srečamo v številnih trgovinah, včasih celo v t..
24 maj Primerjava emboss oziroma reliefne paste
0 111
Malo denarja, malo muzike...ni vedno tako. Toliko ponudbe, da ne veš kaj izbrati. Verjetno poznaš občutek. Danes ti bom olajšala delo, saj sem preizkusila različne emboss paste. Z reliefno pasto motiv..
30 jan. Rožice, rožice...
0 828
Pravkar smo dobili veliiiiko zalogo rožic. Različne barve, velikosti in oblike vas že čakajo na naših spletnih poličkah. Jaz jih najraje uporabljam na čestitkah, verjamem pa, da imate tudi vi polno za..
02 nov. Papirnata kaša - izdelaj nosoroga
0 557
Nosorog iz papirnate kaše ali papir macheja je že dolgo časa "klical" po pozornosti, a nekako ni bilo časa. No, med prazniki pa se je našel tudi ta. Zato izgovorov, da bi zaobšel projekt "Papirnata ka..
19 jan. Uporaba plastičnih šablon
0 235
Stencili, oziroma plastične šablone me do danes niso zamikali. A, ko jih enkrat poizkusiš, postane uporaba plastičnih šablon skoraj samoumevna. Definitivno ni zadnja, je pa prva - oziroma prvi dve čes..
28 jul. Slikica v mešani tehniki (mixed media)
0 347
Če vas mika mešana tehnika, boste s kratkimi napotki dobili nekaj usmeritev kako se zadeve lotiti. S tehniko »mixed media« ali »mešana tehnika« se srečujemo že pri izdelovanju voščilnic, saj mešamo r..
20 mar. Z modelčki Mod Podge do malo drugačnih dodatkov
0 453
Danes sem se malce poigrala z novimi moldi oziroma modelčki Mod Podge. V oči mi je padel tisti z otroškimi motivi, ker se mi zdi še najbolj uporaben.V originalu ima Mod Podge za omenjene modelčke ..
22 maj Janko in Metka v diorami - shadow box
0 295
Gašper se je spet lotil pravljice...kamenčke je pospravil in recikliral škatlo :)Kaj je pravzaprav diorama oziroma shadow box? Težko je podati natančno definicijo, a v splošnem gre za ponazoritev ne..
15 maj Washi trakovi in pripomoček za razpršitev barve iz flomastra
0 175
Tim Holtz ima res neverjetne ideje. Tokrat je iznašel pripomoček s katerim lahko barvo iz flomastra, ki je na vodni osnovi, razpršimo, kot, da bi uporabljali barvo v razpršilu. Izdelali boste unikatna..
09 maj Riba za pokušino
0 187
"Samo za pokušino," sem privolila, ko mi je Gašper ponosno pokazal svojo najnovejšo mojstrovino in jo obesil nad kavč.Za ribe pač nisem - jih ne lovim in ne čistim, jem jih tudi ne preveč rada, za r..
05 jan. Januarski izziv 2014
0 234
Čestitke nagrajenki Maji iz prejšnjega meseca :)Tokrat je za izziv poskrbel Gašper :) Pripravil mi je presenečenje - čudovitega angela ljubezni - s katerim je povezan tokratni izziv.Za še malo in..
16 feb. 3D skulpura - Speča vila
0 587
Gašper se je tokrat preizkusil v 3D skuplturah. Že dolgo časa je deklica počivala v tem praznem kozarcu in čakala na preobrazbo. Če bi radi tudi vi naredili kaj podobnega, poglejte navodila Ustvarjaln..
Prikazujem 1 do 12 od 13 (2 strani)