Marčevski izziv 2017 – DOJENČEK

3. 3. 2017

Sem bila kar zahtevna v februarju, kajne? Pokazali ste krasne čestitke z zanimivim odpiranjem. Prav gotovo bom katero tudi sama preizkusila. Marčevski izziv je precej lažji od preteklega s temo DOJENČEK. Za izziv ni potrebno, da čestitka ravno vsebuje dojenčka, vendar pa mora biti tema jasna, čestitka oziroma izdelek naj bo za novega člana, dojenčka.

Nekaj mojih idej, pri katerih sem uporabila kovinske šablone Memory box, My favorite things, Marianne design, Spellbinders, potiskane papirje 15×15 cm, satenast trak, štampiljke s slovenskimi napisi, polovične kristalčke, 3d lepilne kvadratke za 3d učinek, tekoče perle za pikice in bleščice v lepilu za bleščeč lesk.

čestitkaob rojstvu unikatčestitka ob rojstvu unikat za fantka

Navodila za sodelovanje na izzivu

Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki na temo NEOBIČAJNA ČESTITKA (brez klasične osnove, osnovo morate izdelati sami), ki niso bili še nikjer objavljeni. Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga s postopki in idejami in lahko se prijavite na naš izziv. NOVOST: Izziv je združljiv z drugimi izzivi. Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb za januarski izziv. Izziv se zaključi 31. marca.

Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami! Konec meseca izžrebamo med sodelujočimi in izberemo naj ustvarjalni izdelek ter tako podelimo dve praktični nagradi.

Na izziv se prijavi spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA – en izdelek, ena objava in pripiši svoje ime) ali “prilepi” sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB zid) oziroma nam pošljite fotografijo na mail: info@ustvarjalnidotik.si katero potem mi objavimo na Facebooku.


< Nazaj na postopke in ideje