Čeprav je zunaj trenutno še zima, se ponovno bližajo prazniki. Velika noč bo tokrat 1. aprila, torej še slab mesec. Ravno prav za pripravo velikonočne dekoracije in voščilnic, ki je tudi tema našega izziva. Ne bo težko, zato kar hitro ideje na plan :) Tokrat sem izdelala pomladni venček. Če ga želiš tudi ti, si tukaj poglej postopek :)

Voščilnice sta izdelala naša srednja dva fantiča (4 in 5 let). Odtise sta pobarvala kar s staro krtačko in z nekaj že skoraj odsluženimi barvnimi blazinicami. Izi, kajne :)

Navodila za sodelovanje na izzivu Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki na temo VELIKA NOČ; ki niso bili še nikjer objavljeni (čestitke, nakit, darila…na to temo). Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga s postopki in idejami in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv je združljiv z drugimi izzivi. Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 31. marca in takrat podelimo 2 nagradi! Eno izžrebamo preko sistema random.org, drugo izberemo mi – naj izdelek. Na izziv se prijavi spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA – en izdelek, ena objava in pripiši svoje ime) ali “prilepi” sliko na naš FB (ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB zid) oziroma nam pošljite fotografijo na mail: [email protected] katero potem mi objavimo na Facebooku.An InLinkz Link-up