Februarski izziv je zaključen, zmagovalki pa sta znani: Lorena L. (naključno izžrebana) in Nataša Š. (nagrajenka naj ustvarjalnega izdelka).

izziv februar

Ogromno embalaže in neuporabnih predmetov gre v koš. Včasih nam uspe kaj rešiti in predelati. Kaj pa tebi? Tukaj je nekaj mojih idej za inspiracijo. Čisto sem vam pozabila pokazati naše lanskoletne okraske na naši smrečici - imeli smo namreč nekaj doma narejenih balončkov iz žarnic. Sprva nanesi lepilo, posuj bleščice in prilepi vrvico.

baloncki iz zarnic 1 [ustvarjalni blog]

TRI_5740 [ustvarjalni blog]

Iz neuporabnega okvirja, akrilne barve in potiskanega papirja smo naredili tablo riši/briši za seznam hišnih opravil.

TRI_8250 [ustvarjalni blog]

Iz pločevinke arašidov, obojestranskega lepilnega traku in papirja je nastal šparovček za dopust :)

TRI_8319 [ustvarjalni blog]

Pravila za sodelovanje na našem izzivu Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki, ki niso bili še nikjer objavljeni, na temo RECIKLIRAMO. Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 31. marca. Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami! Na izziv se prijavite spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA - en izdelek, ena objava in pripišite svoje ime) ali "prilepite" sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB) oziroma nam pošljite fotografijona mail: [email protected] katero potem mi objavimo na Facebooku. Konec meseca žrebamo med sodelujočimi in podelimo praktični nagradi. Nagrada za naključno izžrebano in za nagrajenko z naj ustvarjalnim izdelkom pa je pola štampiljk s slovenskimi napisi po želji :)An InLinkz Link-up