Majski izziv 2018 – POROKA

10. 5. 2018

Za mesec maj bi Gašper rekel, da je čas prireditev in 12 urni delavnik. Če mene vprašate je to čas ljubezni. Z Gašperjem sva pred nekaj dnevi praznovala že 10. obletnico poroke 🙂

Pripravila sem mu majhno presenečenje z našimi družinskimi fotografijami.

Izdelala sem tudi nekaj čestitk za obletnico poroke in ob poroki.

Darilno kuverto pa je lani prejel moj ati 🙂

Navodila za sodelovanje na izzivu

Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki na temo POROKA; ki niso bili še nikjer objavljeni (čestitke, nakit, darila…na to temo). Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga s postopki in idejami in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv je združljiv z drugimi izzivi. Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 30. maja in takrat podelimo 2 nagradi! Eno izžrebamo preko sistema random.org, drugo izberemo mi – naj izdelek.
Na izziv se prijavi spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA – en izdelek, ena objava in pripiši svoje ime) ali “prilepi” sliko na naš FB (ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB zid) oziroma nam pošljite fotografijo na mail: info@ustvarjalnidotik.si katero potem mi objavimo na Facebooku.


< Nazaj na postopke in ideje