Majski izziv 2017 – ŽIVALI

7. 5. 2017

Tokrat sem navdih poiskala v nakitu. Živalice takšne in drugačne. Luštne. Izdelovala sem s skrčljivo folijo in s štampiljkami na temo živali. Postopek izdelave je opisan tukaj.

Navodila za sodelovanje na izzivu

Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki na temo ŽIVALI (vsaj 1 žival), ki niso bili še nikjer objavljeni (nakit, čestitke, darila…na to temo). Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga s postopki in idejami in lahko se prijavite na naš izziv. NOVOST: Izziv je združljiv z drugimi izzivi. Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb za januarski izziv. Izziv se zaključi 31. maja in takrat podelimo 2 nagradi (eno za naključno izžrebano in eno za naj izdelek).

Na izziv se prijavi spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA – en izdelek, ena objava in pripiši svoje ime) ali “prilepi” sliko na naš FB (ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB zid) oziroma nam pošljite fotografijo na mail: info@ustvarjalnidotik.si katero potem mi objavimo na Facebooku.


< Nazaj na postopke in ideje