Kako narediti večbarvni napis za majice?

18. 9. 2020

Enobarvno rezanje in vroče lepljenje na majice gre, kajne? Brez težav! Potrebuješ le folijo za blago in easypress, da s toplotno prešo folijo prilepiš. Kako narediti večbarvni napis za majice sem se vprašala, ko je Gašper praznoval in sem ga hotela presenetiti…

Kako narediti večbarvni napis za majice?

Najprej sem v Cricut Design Space programu izdelala napis in dodala nekaj motivov. Nato sem se poigrala z barvami – nič težjega, le označimo napis in izberemo barvo za vsak del ali motiv posebej.

Sedaj vse izrežemo kot smo zapisali v prejšnjem prispevku, če se ne spomnite od zadnjič, je tu povezava 🙂 Seja pride lažji del… Boste videli kako pameten je program, saj vam bo zložil vse motive in zapise po barvah. Pripravil vam bo posebej napise v modri barvi in zraven zapisal kaj trenutno reže. Na pozabi na zrcalen rez!

Sedaj vse posamezne dele izrežemo in odlepimo od podlage. Najprej sem nalepila največji del, nato sem dodala še manjše dele drugih barv. Pomembno je, da prekrijemo tisti del, ki smo ga že prilepili, da ne poškodujemo nalepljenega dela.

In kar je najpomembnejše… nalepimo na dovolj veliko majico! Od vseh majic, ki jih je Gašper imel v omari, sem vzela edino, ki mu je premajhna 🙁 Sedaj bo samo še za na okvir, saj je rekel, da je utopično razmišljat o manjših številkah.

Jakobu sem naredila miniona z napisom BANANA? (na sliki zgoraj), Juš ima tanke, Oskar dinozavra, Oto pa avto. Jaz nimam še nič, pa že razmišljam, kako bom moje fante spet presenetila 🙂

< Nazaj na postopke in ideje