Kako napisati vabilo za 30 rojstni dan, da pritegne bralčevo pozornost? Verjetno se strinjate z mano, da ni tako enostavno. A kot vsako drugo vabilo, mora tudi to vabilo vsebovati ključne podatke: kaj se bo dogajalo, kdaj in kje. Če mu boste dodali še ščepec hudomušnosti, ki se bo navezovala na zabavo, potem ste zadeli terno.

Kako napisati vabilo za 30 rojstni dan - nekaj nasvetov

Ozrite se v preteklost – Dodajte na vabilo kakšno svojo sliko iz mladosti. Naj bo taka, ki bo pritegnila pozornost, zato je še posebej primerno, če ste na njej v kakšni privlačni pozi. Pri tem dajte spodaj pod sliko še kakšen »old-school« napis, torej napis iz vaše mladosti, ki bo ravno tako pomagal zavrteti kolo časa v preteklost. Dodajte humor – Da se norčujete iz starosti drugih je lahko »nevarno« početje, če pa se pošalite iz svojih let, običajno to pri nasprotni strani zvabi na usta nasmešek. Zato ne pozabite dodati v svoje vabilo še kakšen kanček humorja – seveda na svoj račun. Naj bo enostavno – vabilo naj bo tudi enostavno, da ne bo po nepotrebne prišlo do zmede glede lokacije ali časa zabave. Zato nekje na koncu vabila na razmeroma intimen način navedite še svojo telefonsko številko, da se lahko v primeru nesporazuma slišite z gosti.Če boste upoštevali te nasvete, potem se boste ob trenju oreha "kako napisati vabilo za 30 rojstni dan" kmalu počutili bolje in bolj sproščeno.

Kako izdelati vabilo za 30 let

Primeri zapisov, ki jih lahko napišemo na smešno vabilo za 30 rojstni dan

Za lažjo predstavo si oglejmo raje nekaj primerov kako napisati smešno vabilo za 30 rojstni dan.

Dne . . . . . jaz svoj praznik imam, letos je moj 30. rojstni dan. Praznoval/a ga bom . . . . . . . (kje), dne . . . . .  ob . . . . .  uri. Sprejmi moje povabilo, da se skupaj poveselimo in moj kres na torti pogasimo.

Minilo kmalu bo 30 let, odkar svojim staršem prijokala sem na svet. Vabim Vas, da to lepo okroglo obletnico praznujete z mano v ......., dne ........ ob ........ Pričakujem Vas!

Ker vem, da koledar ne laže in mi tretje desetletje kaže, se (datum) ob . .  . . uri v gostilni . . . . . dobimo, da si kozarčkom ali dvem nazdravimo.

XY. avgusta bom slavila, ko svojim 30. letom bom nazdravila. Ker se 30 let le enkrat slavi, te prosi, da na praznovanju ne manjkaš ti. Za jedačo in pijačo priskrbljeno je, ti pa prinesi le veliko mero dobre vibracije. Kdaj, kje, ob kateri uri.... Svojo udeležbo potrdite na:….

Obožujem gore, planine in morje, rad/a imam ljudi dobre volje, zato si vas ob sebi videti želim, ko v kratkem svoj 30. rojstni dan slavim. V  . . . .  . . . . , ob . . . . . uri naj bo noro, z roko v roki bomo premaknili goro. Vabljen si na zabavo, pridi, da bo vzdušje pravo. Dobro voljo s seboj prinesi, lepe spomine pa odnesi. Vseh skupaj nas bo ravno prav, pridi, da ne bo ti žal!

Zabava bo ............ ob..... uri, v ............. Leto dni je naokoli, rojstni dan jaz spet slavim, letos je prav posebno, saj 30 jih na obisk dobim. Da ob srečanju ne bom sama, se bo organizirala zabava, ta se v . . . .  . . . . .  vrši na / v (kraj, naziv gostilne...) pridite tudi vi.

A je res minilo toliko let? 30 let, odkar prijokala sem na svet. Ne glede na leta, bom še naprej vesela in zahajala med prijatelje prave in ne bom pozabljala na zabave. Zato pridi poveseli se z menoj! Dobimo se dne . . . . . . . . . . , ob . . . . . . . uri, . . . . . . Mama in tata sta mi obljubila, da mi bosta fešto priredila. Pridite, zaželite mi sreče in zdravja in  se z dobro voljo udeležite mojega slavja. Dobimo se v . . . . . . .. . , dne . . . . . . , ob . . . . . . . uri.

Vabilo za rojstni dan

Vabilo za rojstni dan

Vabim te, da se z mano posloviš od mojih dvajsetih let in skupaj stopiva v moja trideseta. Ta mladenič (otroška slika) bo dopolnil 30 let. Pridruži se mi na zabavi, ki bo....

Enkrat pač moram odrasti - dopolnila bom 30 let. Pridruži se mi, da se poslovim od mojih dvajsetih in končno stopim med odrasle. Čas je, da se poslovim od dvajsetih in se soočim s tridesetimi. Bodi z menoj, ko bom prestopil ta življenjski prag. Zato te vabim, da se mi pridružiš....

Zame se začenja novo leto in novo desetletje. Zato želim, da se mi na slovesu od dvajsetih in na pragu mojih tridesetih pridružiš tudi ti. Dobimo se....

Za lovca: Na lovu sem maskiran, da sem neviden, a ne morem ostati neopažen pri staranju. Zato te vabim, da se mi pridružiš...

Pripravljamo se na kres, 30 dopolnil sem jih zares. Da prijetno in nepozabno bo, vabim te na žurko hudo, v/kje/kdaj... . . . 

Trideseta! Žur se šele začenja. Vabim te na ....

Dvajseta so bila prijetna, trideseta bodo nora! Pridruži se mi, ko bom stopil na ta nori vrtiljak. Zato te vabim . . . . . . .

Nanizali smo le nekaj primerov kako napisati vabilo za 30 rojstni dan. Če imate kakšno posebej zanimivo besedilo tudi vi, nam ga prosim pošljite in ga bomo umestili v pričujoči seznam verzov in misli.                                                              Če pa ti tovrstno ustvarjanje in pisanje ne gre preveč od rok, ti Lahko pomagamo mi in ti izdelamo unikatno vabilo!

Izdelaj vabilo za rojstni dan