Bi rada izdelala več vabil, pa nimaš dovolj potiskanega papirja? Kako izdelati več enakih vabil z lepim potiskanim ozadjem? Zate imam praktično rešitev...papir si potiskaj sama! V kolikor gre za kakšen zakrament, ti predlagam nežne barvne tone, za ostale priložnosti pa seveda barvne. Najboljša možna kombinacija je vedno ista barva. Torej, če potrebuješ rdečo, izberi še rdečo blazinico za odtis, v temnejšem tonu, da se bo videlo. Medtem ko sem jaz za krst in obhajilo izbrala bel potisk. V kolikor gre za grob papir (s teksturo), bo odtis še slabše prepoznaven (ne bo lepo odtisnjen) - pa to ni nič slabega. V tem primeru je to še bolje, saj zadaj odtis ne sme izstopati.

Potrebuješ štampiljko za ozadje (praktično katerikoli motiv, saj ne bo odtisnjen cel), blazinico in enobarven papir


Imam veliko štampiljko (15x15 cm) s pikicami za ozadje. Pa da ne bo vse enolično, ne bomo odtisnili cele štampiljke, temveč le en del. Štampiljko dobro prepoji z barvno blazinico, nato pa nanjo postrani (zasukaj ga za 45°) položi papir in s prsti dobro pritisni, da se bo barva lepo prijela. Nič bat, če ne bo vse popolno.


Nato sem vzela še drugo štampiljko in naredila odtis čipke, da malo popestrim in obogatim čestitko. Dodala sem še pravo čipko in seveda kopico dodatkov: papirnate rožice, izrezke metuljev (luknjač), izrez angela (kovinska šablona), napis (štampiljka Ustvarjalnega dotika), lepila sem s tekočim lepilom Stamperia in 3D lepilnimi kvadratki.


Imaš kakšno zagato? Piši mi in bova skupaj našli rešitev :) V kolikor potrebuješ vabila, ti jih lahko izdelam: [email protected]