Malo pozno začenjamo z julijskim izzivom, ker smo bili do nedavnega na dopustu. Nagrajenki preteklega izziva sta Urška T. in Pika Ustvarjalka, ki sta se na naš izziv prijavili preko maila. Urška T. je nagrajena za naj ustvarjalni izdelek, in si lahko spodnjo značko prilepi na svoj blog ali na fb profil :)

nagrajenki junij

nagrada junij

Za vse, ki ste zamudili prejšnji izziv, sem nam tokrat pridružite z barvanjem odtisa.Odtisnjen motiv štampiljke pobarvajte z vodenkami, barvicami, flomastri...in sestavite izdelek (čestitko, škatlico, darilno embalažo...). Za lažji idejni začetek je tukaj nekaj mojih izdelkov... Štampiljka Inkadinkado z metulji je že pred leti našla pot k meni, a je do sedaj nisem uporabila. Pobarvala sem jo z distress flomastri in osenčila z distress blazinico, ter nanjo nalepila 3d kvadratke, da dobi dimenzijo. Dodala sem washi čipkast lepilni trak in tekoče perle, napise pa sem odtisnila s prozornimi slovenskimi štampiljkami :)

TRI_8969 [ustvarjalni blog]

Na belo osnovo sem z emboss blazinico odtisnila štampiljko Hero arts, mak, in jo embossirala s prahom tinsel bridal. Odtis sem nato pobarvala z distress flomastri in zraven odtisnila slovenske napise.

TRI_8975 [ustvarjalni blog]

Štampiljko prikupne Tilde (Magnolia) je pobarval Gašper s Copic markerji. Jaz pa sem ji dodala 3d kvadratke, metuljčke sem izrezala iz FEP papirjev Botanical notes in odtisnila slovenske štampiljke. Dodala sem še nekaj polovičnih kristalčkov.

TRI_8979 [ustvarjalni blog]

Na potiskan papir sem nalepila velik pobleščičen cvet Petaloo, nanj pa pobarvanega metulja. Odtisnila sem še napis in dodala nekaj polovičnih kristalčkov.

TRI_8986 [ustvarjalni blog]

Ta posrečen stol sem dobila na menjavi odtisov pred več kot 5-imi leti in sem prav vesela, da sem ga spravila, ker se super poda k penzionističnim napisom :) Odtis sem pobarvala z vodnim čopičem in vodotopnimi barvicami, nanj prilepila 3d kvadratke in dodala še bleščečo Petaloo rožico in gumb. 

TRI_9022 [ustvarjalni blog]

Od zdaj naprej je vaše sodelovanje še bolj bogato nagrajeno, saj bomo pri vsakem izzivu izbrali kar 2 nagrajenki. Ena bo izžrebana naključno s strani RANDOM.ORG, drugo pa bova izbrala z Gašperjem glede na trud - izvirnost, upoštevajoč navodila. Pravila že prav dobro poznate, a za vse tiste, ki se nam tokrat prvič pridružite: Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki,ki niso bili še nikjer objavljeni, na temo POBARVAN ODTIS (odtisnjen motiv štampiljke pobarvajte z vodenkami, barvicami, flomastri...). Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 31. julija. Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami! Na izziv se prijavite spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA - en izdelek, ena objava in pripišite svoje ime) ali "prilepite" sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB!) oziroma nam pošljite fotografijona mail: [email protected] katero potem objavimo na Facebooku. Konec meseca žrebamo med sodelujočimi in podelimo praktični nagradi. In kakšni sta tokratni nagradi ....? Naključno izžrebana prejme gumbe in lepilo za 3d učinke, nagrajenka za naj ustvarjalni izdelek pa šablono za izdelavo pentlje, štampiljke in trakove :) Pa veselo na delo!

nagrada julij

An InLinkz Link-up