Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Ustvarjalni kotiček - marker RSS Feed

19 jan. Barvanje s Copic markerji
0 1148
Copic markerji so eni najboljših markerjev na svetu, če ne najboljši. Uporabljajo jih vrhunski ilustratorji, dizajnerji, zelo so priljubljeni tudi med ljubiteljskimi ustvarjalci. Zakaj so tako dobri, ..
26 nov. Risanje z markerji po keramiki - luštno darilo
0 548
Verjetno vas je že kdaj prijelo, da bi sami porisali lonček. Če vas še ni, vas pa še bo. Tak unikaten lonček je lahko čudovito darilo za praznike - še napolnite ga z najljubšimi sestavinami (npr. zrnc..
31 mar. Pirhi z otroško domišljijo
0 597
Verjetno že razmišljaš o tem, kakšne pirhe boste izdelali v soboto. Mogoče ti bodo naši namigi prišli prav :) Poigrajte se s svojo domišljijo, jo spustite na plan ali pa naj to naredijo vaši najmlajš..
15 feb. Barvanje Mirabelle s Copic markerji
0 164
S Copic markerji, ki slovijo kot eni najboljših markerjev, smo barvali odtis Santoro Mirabelle Set Adrift, in sicer na dva načina: manj in bolj kontrastno. Pri prvi različici smo že v startu izbrali m..
05 maj Izziv MAJ - barvanje odtisa
0 312
Nov izziv smo tokrat zastavili malo drugače... Izziv naj tokrat vsebuje POBARVAN ODTIS na katerikoli način. Barvate lahko s flomastri, barvicami, distress blazinicami... in nato svoj pobarvan odtis um..
10 jan. Barvanje s flomastri DOA
0 282
Tokrat je v akcijo stopil Gašper in za vas z novimi flomastri DOA pobarval nekaj štampiljk iz naše trgovine: - Hero Grapes - Mathew confirmand - TLP Birthday - Sympathy Pri tem je potreboval še akril..
17 sep. Izdelava maske in uporaba Distress markerjev
0 307
Simona ima ogromno idej, kako izdelati čestitko. Tokrat nas je naučila, kako še lahko uporabimo Distress markerje in kako naredimo dvojen odtis (odtis in ozadje) na enem papirju. 1. Stvari, ki jih bos..
16 avg. Uporaba Distress markerjev na štampiljkah
0 242
Bi radi naredili vaš odtis večbarven in unikaten? Tokrat nam je Simona prikazala zelo uporaben in enostaven postopek uporabe Distress markerjev na štampiljkah.1. Stvari, ki jih boste potrebovali: - ..
Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)