Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Ustvarjalni kotiček - božič RSS Feed

06 okt. Kako izdelati voščilnice, da bodo najlepše?
BarbaraMT 0 400
Kako izdelati voščilnice, da bodo najlepše? Res bodo lahko! Včasih ni potrebno veliko, le prava ideja mora zasvetiti :) Ponujam ti nekaj možnosti, kako božično novoletne voščilnice izdelaš doma. V pom..
30 nov. Decembrski nagradni izziv 2018 - NAJLJUBŠA BARVA
0 383
Letošnja zima malo zaostaja s svojim snegom. Mraz je sicer že pritisnil, toda pravega zimskega vzdušja še ni. Sem pa prepričana, da te to nikakor ne ovira in si boš praznično vzdušje kmalu pričarala k..
09 dec. Balončki iz žarnic
0 494
Balončki iz žarnic - že lansko leto smo jih nekaj naredili, ker pa sem jih letos pridno zbirala, se jih se zopet nabralo lepo število. Sicer ne od svetlobe, temveč od bleščic, ki so letošnje leto roza..
07 dec. Decembrski ustvarjalni izziv 2016 - PRAZNIČNI ČAS
0 846
Najlepša dekoracija, voščilnice in darila pridejo naravnost izpod naših rok; izdelana so z ljubeznijo, veseljem in smislom za estetiko. Zato vas vabim, da letos čimveč izdelkov naredite sami in razves..
21 nov. Reciklirajmo - venček iz odpadnih trakov
0 457
Reciklirajmo - venček iz odpadnih trakov: ga že imaš?Meni so ga danes pomagali delati otroci. Nič težjega...pobarvaš osnovo stiropornega venčka z akrilno barvo. Nato narežeš nekaj odpadnih papirje..
04 dec. Decembrski izziv 2015 - PRAZNIKI
0 1954
Nagrajenki preteklega izziva sta Dianchik in Nataša P. Čestitke obema! Nataša, ki se je najbolj kreativno izrazila, lahko spodnjo slikico prilepi na svoj blog :)Ker je veseli december, je za ta čas ..
09 nov. Svetleča božična zvezda na voščilnici
0 683
Ker je na tržišču vse več različnih kovinskih šablon, na štampiljke včasih kar malo pozabimo. Pa prav z njimi smo začeli in jih uporabljali na naših prvih voščilnicah. Priznam, da jaz nimam roke za ba..
27 dec. Izdelaj namizno dekoracijo – snežaka
0 430
V zimskem času, sploh pa v času božično-novoletnih praznikov, pogosto na mizah, omaricah ali policah namestimo zimsko dekoracijo. V trgovinah je marsikaj na voljo, tudi za zelo malo denarja, a nikoli ..
27 nov. Snežko snežak
0 829
Recikliramo. Zbiram namreč vso uporabno odpadno embalažo, ki se je je skozi leta že pošteno nabralo (še iz časa, ko sem delala v šoli), da o podedovani mamini zalogi niti ne govorim. Mamine zaloge še ..
03 dec. Izziv meseca decembra 2013
0 247
Ker je tu že december in z njim bleščeč praznični čas, bo tema prav takšna  NAJ SE BLEŠČI. Na svojem izdelku uporabite bleščeče izdelke iz naše trgovinice (bleščice v prahu, lepilu, til, pisala, vrvic..
30 nov. Decembrski izziv 2012
0 103
Nov izziv začenjamo na blogu. Mogoče boste tako sodelovale tudi bloggerke, saj vsi nimate Facebooka. Izziv za mesec december je povezan s štampiljkami. Tokrat uporabite vsaj 2 ŠTAMPILJKI (katerikoli) ..
Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)