Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Ustvarjalni kotiček - štampiljka RSS Feed

04 maj Kako izdelati več enakih vabil z lepim potiskanim ozadjem?
BarbaraMT 0 328
Bi rada izdelala več vabil, pa nimaš dovolj potiskanega papirja? Kako izdelati več enakih vabil z lepim potiskanim ozadjem? Zate imam praktično rešitev...papir si potiskaj sama! V kolikor gre za kakše..
08 nov. Ni potrebno, da so štampiljke za otroke dolgočasne
0 1078
Štampiljke za otroke morajo biti izdelane iz kvalitetnih in zdravju neškodljivih materialov. Oblikovane morajo biti ergonomsko, da jih otrok čim lažje prime in pa dovolj robustne, da ne bodo vzele kon..
25 maj Štampiljke Hero Arts
0 408
Ameriška firma Hero Arts iz Kalifornije je sinonim za kvaliteten ustvarjalni material. Ravno ta kvaliteta v kombinaciji z inovativnimi produkti ji daje mesto v peščici vodilnih podjetij na svetu te br..
13 apr. Barvanje s perlastimi vodenkami
0 566
Zopet en zelo enostaven postopek barvanja odtisov, barvanje s perlastimi vodenkami. Potrebujemo: želeno štampiljko, vodoodporno blazinico, papir, vodni čopič, vodenke, papirnato brisačko.Navodila..
07 apr. Barvanje z distress blazinicami - čisto enostavno
0 401
Barvanje z distress blazinicami je prav zabavno, enostavno in noben bavbav. Copic markerje je "posvojil" Gašper, jaz celotno llinijo Distressov. Tokrat predstavljam kratek nasvet za uporabo distress b..
19 jan. Barvanje s Copic markerji
0 1148
Copic markerji so eni najboljših markerjev na svetu, če ne najboljši. Uporabljajo jih vrhunski ilustratorji, dizajnerji, zelo so priljubljeni tudi med ljubiteljskimi ustvarjalci. Zakaj so tako dobri, ..
15 feb. Barvanje Mirabelle s Copic markerji
0 164
S Copic markerji, ki slovijo kot eni najboljših markerjev, smo barvali odtis Santoro Mirabelle Set Adrift, in sicer na dva načina: manj in bolj kontrastno. Pri prvi različici smo že v startu izbrali m..
11 maj Kako enostavno narediti odtis čimbolj naravnost?
0 307
S tem vprašanjem se je verjetno že katera srečala - sploh pri uporabi gumjastih štampiljk z napisi. Že od samega začetka prakticiram lepljenje štampiljk na akrilni blok s skalo.Nekaj štampiljk je na..
27 mar. Nove silikonske štampiljke s slovenskimi napisi
0 529
Končno smo dočakali novo verzijo štampiljk s slovenskimi napisi. Tokrat so štampiljke silikonske in ne gumjaste, kot so bile iz prejšnjih serij.In kakšne so razlike med njimi? V praktičnosti uporabe..
05 maj Izziv MAJ - barvanje odtisa
0 312
Nov izziv smo tokrat zastavili malo drugače... Izziv naj tokrat vsebuje POBARVAN ODTIS na katerikoli način. Barvate lahko s flomastri, barvicami, distress blazinicami... in nato svoj pobarvan odtis um..
10 jan. Barvanje s flomastri DOA
0 282
Tokrat je v akcijo stopil Gašper in za vas z novimi flomastri DOA pobarval nekaj štampiljk iz naše trgovine: - Hero Grapes - Mathew confirmand - TLP Birthday - Sympathy Pri tem je potreboval še akril..
17 sep. Izdelava maske in uporaba Distress markerjev
0 307
Simona ima ogromno idej, kako izdelati čestitko. Tokrat nas je naučila, kako še lahko uporabimo Distress markerje in kako naredimo dvojen odtis (odtis in ozadje) na enem papirju. 1. Stvari, ki jih bos..
Prikazujem 1 do 12 od 16 (2 strani)