Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

Ustvarjalni kotiček - čestitka za rojstni dan RSS Feed

18 avg. Spiralno ozadaje
0 523
Ozadje lahko izdelamo na 1001 način. Prav gotovo si kdaj že naredila kaj podobnega in oglej si, če ti delaš enako. Pred leti smo predstavili tole. Tokrat pa bomo izdelali preprostejšo različico v dveh..
14 jan. Ozadje packajo otroci
0 563
Sem hrčkarica. Preveč. Poleg odpadne embalaže shranjujem tudi vse otroške umetnije iz vrtca, tam nekje na podstrehi. Ena packarija mi je bila še posebej ljuba in sem rekla, zakaj pa je ne bi uporabila..
03 maj Nagradni izziv meseca maja 2015 - UNIKATNO OZADJE
0 459
Nagrajenki preteklega meseca: AnjaŽ. za naj ustvarjalni izdelek in Katarina, naključno izžrebana s strani RANDOM.ORG. Prosim sporočita naslov za nagrado :)Anja pa lahko svojo slikico za ustvarjaln..
16 nov. 3D učinek na odtisnjenih motivih
0 292
Vedno več čestitk izdelujemo s pomočjo kovinskih šablon, na štampiljke pa mogoče kar malo pozabljamo. Nekaj načinov barvanja smo že prikazali v preteklih objavah, pod spretnimi prsti Simone. Res je z ..
13 jul. Ozadje z rožicami
0 254
Državljansko dolžnost bomo opravili popoldne, ko se otroci zbudijo, dopoldne pa smo preživeli ustvarjalno.Gašper se je lotil slikanja ozadja, ki sem ga nato uporabila za čestitke. Pri tem je potre..
16 feb. Februarski izziv 2014
0 473
Končno je tukaj rezultat žrebanja januarskega izziva. Čestitke nagrajenki Sapfini, ki naj prosim sporoči svoj naslov za nagrado.Hvala pa vsem za sodelovanje in potrpljenje. Najprej nam jo je zakuhal..
06 jun. Čestitka z metuljem
0 670
Za čestitko z metuljem potrebujete:- podlogo za rezanje in ustvarjanje - pripomoček za rezanje (gilijotina, rezalnik) - trši papir za izdelavo šablone, papir za zaščito - vrhnji del papirja iz karto..
27 feb. Ozadje s šablono
0 500
Upam, da komu pride prav... Kako naredimo preprosto ozadje s šablono kot jo lahko najdete v naši spletni trgovini?Odrežite toliko traku, da boste prekrili celotno osnovo za čestitko. Nato s penasti..
Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)