Ustvarjalni dotik
Vaša košarica

SUPER ZNIŽANJE ZA VSE REZALNIKE IN GILJOTINE :) DO PETKA, 19.8.

Ustvarjalni kotiček RSS Feed

11 avg. Celofan vrečke – so res iz celofana?
0 51
Celofan vrečke dajo končnemu produktu ne samo zaščito, ampak tudi všečen izgled. Toda mar veste, da večina celofanskih vrečk sploh ni iz celofana? Kako izbrati primerno celofan vrečko za vaš produkt? ..
04 avg. Menjava Cricut Maker rezila
Gasper 0 41
Menjava Cricut Maker rezila je opravilo s katerim se boste srečali slej kot prej. Vsako rezilo se čez čas skrha, nič drugače ni tudi pri Cricut Makerju. Če veliko delate z njim ali uporabljate debele ..
21 jul. Kredne barve za les – 8 najpogostejših vprašanj (in odgovorov)
Gasper 0 102
Kredne barve za les so sicer enostavne za uporabo, a kljub temu porajajo, kar nekaj vprašanj. Na tem mestu smo zbrali nekaj najpogostejših vprašanj, s katerimi se srečajo začetniki. Na primer, ali kre..
15 jul. Kredne barve za pohištvo – osnovne smernice
Gasper 0 96
Kredne barve za pohištvo za zadnji modni hit obnove pohištva. Na družabnih omrežjih lahko zasledite številne prenove, ko so ustvarjalke s krednimi barvami spremenile stara in na pogled nevšečna pohišt..
14 jul. Kaj nujno potrebuješ na dopustu z otroki?
BarbaraMT 0 65
Verjetno se pri pakiranju za morje ne spomniš, na tisto drugo, bistveno za preživljanje prostega časa na morju. Kaj nujno potrebuješ na dopustu z otroki, ti opišem v tej objavi.Poleg seznama oblačil, ..
09 maj Kako izdelati interaktivno čestitko?
BarbaraMT 0 261
Za posebna praznovanja je primerno izdelati tudi posebno vabilo. Med tovrstne sodi interaktivna čestitka (ki ima elemente premikanja). Kako izdelati interaktivno čestitko? Najbolj enostavno je, če kup..
04 maj Kako izdelati več enakih vabil z lepim potiskanim ozadjem?
BarbaraMT 0 308
Bi rada izdelala več vabil, pa nimaš dovolj potiskanega papirja? Kako izdelati več enakih vabil z lepim potiskanim ozadjem? Zate imam praktično rešitev...papir si potiskaj sama! V kolikor gre za kakše..
03 maj Idejnik meseca maja 2022
BarbaraMT 0 357
Čestitke pretekli zmagovalki, Valentini :)Toplejši meseci kar kličejo po delu zunaj, zato ustvarjanje marsikdaj počaka. Deževne napovedi so bolj dobrodošle za delo v ustvarjalni sobi, kajne? :) Tokrat..
08 apr. Kaj izdelati z otroki za veliko noč?
BarbaraMT 2 287
Če se sprašuješ, kaj izdelati z otroki za veliko noč, imam zate eno krasno idejo, ki bo navdušila tako male, kot večje otroke. Faconaste kokoške, z dolgimi trepalnicami ali brez, vseh barv in potiskov..
01 apr. Idejnik meseca aprila 2022
BarbaraMT 2 412
Marec je prinesel nagrado Tini Z. Čestitke! Piši nam :)Letošnji april se je pričel tako, kot se mora - deževno! Tokrat je bil prav dobrodošel, saj je bilo zunaj vse preveč suho in roko na srce, raje s..
09 mar. Kako izdelati neprekinjen vzorček s štampiljko na pohištvu?
BarbaraMT 0 140
Danes je čas, da vam predstavim drugi del prenove omare, na katero sem nalepila transferno nalepko z že izdelanim napisom (za vse tiste, ki nimate svoje naprave za izrezovanje je to super način za pop..
09 mar. Kako nalepiti transferni napis nalepko na pohištvo?
BarbaraMT 0 155
Juhu, prenova pohištva je spet tu! Lahko samo osvežiš kakšno omaro, da ne bo pusta, ali pa se je lotiš temeljiteje.Najprej ostrani ročaje in pobarvaj omaro, če je še nisi :) Uporabi kredne barve, ki n..
Prikazujem 1 do 12 od 396 (33 strani)