SREČNO, ZDRAVO IN USTVARJALNO 2017

loncek-otroci-darilo-novo-leto-ustvarjanje-4-1

Novo leto začenjamo z januarskim izzivom, ki ste ga verjetno vsi že uspešno izpeljali - tema so DARILCA. Večino daril je sicer že podarjenih, nekatera pa še bodo. Mi smo z otroci lani pripravili lončke za stare starše, vzgojiteljici in učiteljica pa so prejele uhančke iz filca v škatlicah, ki sem jih izrezala s pomočjo kovinske šablone Cheery lynn, dodala vrvico in kraguljček.

uhani-darilo-novo-leto-skatlica-1

Lončke smo predhodno dobro obrisali, nato sem nanje nalepila "šablono" srca, ki so ga otroci poljubno pobarvali s flomastri za keramiko. Vsak je hotel narediti na svoj način in mislim, da so res unikatni.

loncek-otroci-darilo-novo-leto-ustvarjanje-1

loncek-otroci-darilo-novo-leto-ustvarjanje-3-1

loncek-otroci-darilo-novo-leto-ustvarjanje

Mini darilca, narejena s pozornostjo sežejo do srca, se strinjaš? Lončke moramo pa še napolniti ;)Pravila za sodelovanje na našem izzivu ostajajo enaka Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki na temo DARILCA, ki niso bili še nikjer objavljeni. Na vsakem uporabite VSAJ DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga s postopki in idejami in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb za januarski izziv. Izziv se zaključi 31. januarja. Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami! Konec meseca izžrebamo med sodelujočimi in izberemo naj ustvarjalni izdelek ter tako podelimo dve praktični nagradi. Na izziv se prijavi spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA – en izdelek, ena objava in pripiši svoje ime) ali “prilepi” sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB zid) oziroma nam pošljite fotografijo na mail: [email protected] katero potem mi objavimo na Facebooku.An InLinkz Link-up