Praznični vikend je za nami in izziv teče s polno paro naprej :) Od zdaj naprej bo vaše sodelovanje še bolj bogato nagrajeno, saj bomo pri vsakem izzivu izbrali kar 2 nagrajenki. Ena bo izžrebana naključno s strani RANDOM.ORG, kot je to potekalo do sedaj, druga pa bo izbrana glede na trud - izvirnost, upoštevajoč navodila.Starinski (vintage) stil je že kar nekaj časa v modi in najdemo ga prav povsod - na oblekah, nakitu, kuhinjskih pripomočkih in ostali dekoraciji. Marsikdo ga rad vnese tudi na čestitke. A tokrat ne gremo čisto v vintage, temveč samo delno - s čipkami.Zaenkrat imam za inspiracijo samo 3 čestitke (ena je še navdih iz preteklega izziva z drugačno osnovo), v pripravi pa so tudi drugi izdelki :)

MAV_4937 [ustvarjalni blog]

MAV_4925 [ustvarjalni blog]

MAV_4929 [ustvarjalni blog]

MAV_4947 [ustvarjalni blog]

Pravila že prav dobro poznate, a za vse tiste, ki se nam tokrat prvič pridružite: Sodelujete lahko z največ 3-mi različnimi izdelki na temo ČIPKE (ne smete uporabiti papirnatega izrezka, temveč čipko ali kvačkarijo iz blaga, nitke), ki niso bili še nikjer objavljeni. Na vsakem uporabite vsaj DVA IZDELKA IZ NAŠE TRGOVINE (in zapišite katera), dodajte povezavo do naše spletne trgovine ali do našega bloga in lahko se prijavite na naš izziv. Izziv NI ZDRUŽLJIV Z DRUGIMI IZZIVI (objava je tako samo za našo nagradno igro). Samo izdelki, ki bodo vse to upoštevali, bodo dodani v boben za žreb. Izziv se zaključi 30. aprila. Že imaš svojo idejo? Deli jo z nami!In kakšni sta tokratni nagradi ....? Za naključno izžrebano smo pripravili nalepke sovice, rdečo blazinico Ancient page in štampiljko rožico Memorybox, ustvarjalko za naj izdelek pa čaka kovinska šablona Joy in velika štampiljka vijugica Hero Arts :)

MAV_4967 [ustvarjalni blog]

MAV_4963 [ustvarjalni blog]

Na izziv se prijavite spodaj s povezavo (ki je AKTIVNA - en izdelek, ena objava in pripišite svoje ime) ali "prilepite" sliko na naš FB (pozor! ne označite nas na fotografiji, ampak jo prilepite na naš FB!) oziroma nam pošljite fotografijo na mail: [email protected] katero potem objavimo na Facebooku. Konec meseca žrebamo med sodelujočimi in podelimo praktično nagrado.An InLinkz Link-up