X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Večnamensko prozorno lepilo Colall 1000 ml COLAL1000

Večnamensko prozorno lepilo Colall 1000 ml COLAL1000 Tekoče, viskozno lepilo je na alkoholni osnovi, zato ga uporabljajte v dobro prezračenih prostorih, je vnetljivo, ker vsebuje aceton. Zato je potrebno pospraviti plastenko nedosegljivo otrokom.

Je prozorno, je zelo močno, hitro sušeče, smrad. Topilo: aceton/ etanol. Glavna sestavina: polivinilacetat. Gostota: 0.90 g / dm³

Primerno za: papir, karton, pluto, les, tekstil, steklo, kamen, keramiko, usnje, stiropor in različne vrste plastiko. Navodila za uporabo: Materiale, ki jih želite zalepiti morajo biti suhi. Lepilo namažite na en del materiala in pustite za nekaj časa, nato zlepite obe površini skupaj. Za bolj trdni učinek, namažite lepilo na obe površini.  For stronger adhesion, apply the glue to both surfaces. Lepilo se hitro posuši in postane trdo.

Nevarnost! Vsebuje aceton. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Vsebine / posode zavrzite v skladu z lokalnimi predpisi. Otroci pod starostjo 6 let lepila ne smejo uporabljati, starejši pa z nadzorom odrasle osebe.

Opozorilo: lepilo lahko poškoduje lakirane materiale. Odstranite madeže z acetonom.

Čiščenje: madeže lahko odstranite z zadostno količino acetona. Ker nekatere površine niso odporne na aceton, najprej preverite delovanje na nevidnem mestu. Madeže z oblačil lahko odstranite tudi s pomočjo papirja. Papir z grobo stranjo položite na madež in ga previdno segrejte z likalnikom. Lepilo se topi in vleče v papir. Po potrebi ponovite. Pazite, da ne presežete najvišje temperature pranja tkanine. Težko ali zelo težko odstraniti z acetonom.

Preberi več ▼

Cena: 15.76 €


Zaloga: 0

Pridobite 15 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1