X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Vabilo za rojstni dan Gusar – PO NAROČILU

Vabilo za rojstni dan Gusar – ročno izdelano. Mere vabila 13,5 x 13,5 cm. Vabilu je priložena tudi ustrezna ovojnica oziroma kuverta. Vabilo lahko izdelam tudi v drugačni barvi, z drugimi napisi, številkami… Skratka se prilagodim vašim željam. Rok dobave vabil je odvisen od količine le-teh. Na našem blogu smo pripravili še nekaj idej (nogomet, pošasti, lego kocke, vesolje…) za rojstnodnevno vabilo.

Vam vabilo za rojstni dan Gusar ne ustreza?

V kolikor vam motiv gusarja ni všeč, lahko izdelamo tudi drug motiv. Pokličite nas, predstavite svojo idejo in pripravili vam bomo predlogo ter nato dorekli dokončno obliko.

Kako izdelati rojstnodnevno vabilo?

Če ste brez ideje, kako izdelati tovrstno vabilo, lahko pobrskate po našem blogu, kjer smo pripravili tako nekaj postopkov kot tudi nekaj končnih idej. Seveda pa lahko izbirate v množici našega ustvarjalnega materiala. Verjetno se boste najprej ustavili pri kuvertah in osnovah za voščilnice. Lahko izbirate med različnimi barvami in dimenzijami kuvert. Naslednji korak bo izbira štampiljk. Priporočamo kombinacijo katerega od risanih motivov (1) s štampiljkami s slovenskimi napisi. Vse skupaj lahko pobarvate z navadnimi barvicami, lahko pa so odločite za, recimo, markerje copic, ki vas vsekakor ne bodo razočarali. Za zaključek potrebujete še kakšen svetleč dodatek, kot so perlice ali bleščice. Seveda, tudi te najdete na policah naše trgovine.

Preberi več ▼

Cena: 3.9 €


Zaloga: 100

Pridobite 3 točk zvestobe.


Količinski popust
Od (količina)
Do (količina)
Cena
2
5
3.60 € *
6
9
3.30 € *
10
3.00 € *
*Popust se obračuna v košarici
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1