X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Toplotna preša za tekstil Easypress 2 Cricut 22,5cm 2005553

V KOLIKOR NAPRAVE NI NA ZALOGI; JO NAROČIMO – DOBAVA 7-14 DNI. Toplotna preša za tekstil Easypress 2 Cricut 22,5 cm 2005553. S toplotno prešo boste polepšali vaša oblačila, blazine, vrečke, torbe… Izberite med našo pestro ponudbo lepljive folije za blago – bleščeča folija, raztegljiva (sportflex), mat, klasična…. Folijo razreži s Cricut maker ali Cricut Air2 napravo. Lahko pa uporabiš tudi Cuttlebug ali svoje ostre škarje 🙂 Površina naprave: 22,5 x 22,5 cm. Naprava ima tudi podstavek, kamor boste vročo napravo odložili med uporabo. Naprava deluje na elektriko.

Pa še to! Folije ne boste prilepili samo na blago, ampak tudi na vse druge površine, odporne na vročino: kot so les, platno, papir, usnje.

Navodila za uporabo:

Pripravite si podlago, površino za delo, naj bo trda, odporno na toploto, npr marmorni pult, lesena deska… Mehke mize, migetajoče likalne deske ne bodo primerne. Pripravite blago, pod katerega položite podlago za transfer ali večkrat prepognjeno brisačo. Predhodno segrejte površino, na katero boste nalepili folijo (približno 5 sekund). Z napravo nastavite višino segrevanja (do 200 stopinj) in čas v sekundah. Gumb za termometer držite, da se spremenijo enote za temperaturo v farenheite ali celzije. Z gumbom + ali – boste uravnali temperaturo. Gumb z uro vam pokaže čas v sekundah. Če gumb držite, se temperature/sekunde povečujejo/manjšajo za 10 enot. Med nastavljanjem je gumb Cricut rdeče barve, ko pa je pripravljen za delo, zapiska in posveti zelena lučka. Izrezano folijo postavite na želeno mesto, zavarujte folijo s papirjem ali drugo tanko cunjo in nanjo položite napravo. Nato pritisnite gumb za začetek odštevanja. Naprave ne premikajte sem in tja, temveč le držite pri miru. Za daljšo obstojnost obrnite blago in ga segrejte že na drugi strani, vendar za krajši čas – nekaj sekund. Počakajte samo trenutek, da se prilepljeno malo pohladi, nato odstranite odvečno plast (naj bo folija še malo topla, da jo boste lažje odstranili). V kolikor naprava stoji v mirovanju 10 minut, se bo po treh piskih samodejno izklopila zaradi varnostnih razlogov. Napravo lahko uporabljajo samo odrasli in jo shranite nedosegljivo otrokom. Navodila za uporabo so v angleškem jeziku. Spodaj si oglejte predstavitvene videe.

Namig: V kolikor ne veste, na kakšno temperaturo morate nastaviti napravo, si pomagajte s spletno stranjo, kjer izberete material na katerega boste prilepili folijo in  tip folije, in izberite podlago na kateri delate. samodejno se vam bo izpisal čas in višina temperature.

Za daljšo obstojnost pred prvim pranjem počakajte vsaj 24 ur, perite in likajte oblačila obrnjena navznoter in ne uporabljajte belil.

 

Preberi več ▼

Cena: 213 €


Zaloga: 1

Pridobite 213 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1