X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Please leave this field empty.

StazOn Metallic Silver

StazOn metalic blazinice združujejo v sebi skoraj vse lastnosti običajnih StazOn blazinic, za nameček pa nudijo še bolj veličasten izgled.

StazOn metalic blazinice uporabljamo na plastiki, kovini, glini, fimo masi in drugih podobnih polimernih masah, na povoščenem kartonu, že pobarvanih površinah… Uporabne so tudi za les, usnje, blago in keramiko, vendar na omenjenih površinah ne nudijo tako dobrih odtisov in s tem izgleda kot na prvotno omenjenih površinah.

V kompletu je blazinica in polnilo. Slednje pred uporabo dobro pretresite (stresajte, dokler ne neha ropotati vsebina polnila), nato pod kotom 45 stopinj nanesite na blazinico. Blazinica polnila ne bo vpila, zato ga boste morali nanašati večkrat. Vendar pozor! Z enim premazom blazinice boste lahko naredili okoli 20 srednje velikih odtisov, s celotno stekleničko polnila pa kar okoli 3000. Sušenje je odvisno od debeline nanosa in površine, a navadno traja od treh do petih minut.

StazOn metalic blazinice uporabljate v dobro prezračenem prostoru, hlapov ne vdihavajte. Blazinico med procesom odtiskovanja sproti zapirajte, da preprečite njeno nezaželeno sušenje. Če površina vendarle postane trda, zopet dodajte polnilo in se bo zmehčala.

Preberi več ▼
Rate this post

Cena: 13.05 €


Zaloga: 0

Pridobite 13 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.