X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Samolepljiva podlaga za rezanje Cricut, za blago roza 30×30 cm 2007789

Samolepljiva podlaga za rezanje Cricut, za blago roza 30×30 cm 2007789, velikosti 30,5 x 30,5 cm. Primerna je za vse vrste blaga, odstranjevanje iz podlage je enostavno oziroma podlaga ni preveč lepljiva, da bi to delalo težave pri odstranjevanju izrezkov. Še vedno pa priporočamo, da uporabljate primerno orodje “Aplicator & Remover Set”, ki vam bo olajšalo delo. Podlaga je izdelana iz kvalitetnega PVC materiala, ki je odporen na rezilo Cricut Makerja ali druge Cricut naprave.
Primerno je za sledeče material: bombaž, poliester, denim, filc, platno, bonded fabric … Primerno za Cricut Explore Air 2, Cricut Explore Air, Cricut Explore One, Cricut Explore, Cricut Expression 2, Cricut Expression, Cricut Maker.(1)

Potrebujete še kaj drugega kot Samolepljiva podlaga za rezanje Cricut, za blago roza 30×30 cm 2007789?

V kolikor razpolagate s katero od naprav, kot je Cricut Air2 ali Cricut Maker, potem lahko pobrskate po naših virtualnih policah še za ostalimi Cricut izdelki.  Na voljo so različna orodja, folija za tekstil in druge naprave, kot je Cuttlebug, Cricut BrightPad… V kolikor pa se vam porajajo vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate na telefon ali po elektronski pošti in z veseljem vam bomo pomagali. Lahko nabavimo tudi izdelke, ki jih v naši trgovini ni, zato nas le povprašajte. Želimo vam prijetno ustvarjanje in veliko ustvarjalnega navdiha. Ustvarjalna trgovina Ustvarjalni dotik se priporoča!

Preberi več ▼

Cena: 11.88 €


Zaloga: 3

Pridobite 11 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1