X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naro─Źite na na┼í newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Samolepljiva podlaga za rezanje Cricut, za blago roza 30×30 cm 2003920

Samolepljiva podlaga za rezanje Cricut, za blago roza 30×30 cm 2003920, velikosti 30,5 x 30,5 cm. Primerna je za vse vrste blaga, odstranjevanje iz podlage je enostavno oziroma podlaga ni preve─Ź lepljiva, da bi to delalo te┼żave pri odstranjevanju izrezkov. ┼áe vedno pa priporo─Źamo, da uporabljate primerno orodje “Aplicator & Remover Set”, ki vam bo olaj┼íalo delo. Podlaga je izdelana iz kvalitetnega PVC materiala, ki je odporen na rezilo Cricut Makerja ali druge Cricut naprave.
Primerno je za slede─Źe material: bomba┼ż, poliester, denim, filc, platno, bonded fabric … Primerno za Cricut Explore Air 2, Cricut Explore Air, Cricut Explore One, Cricut Explore, Cricut Expression 2, Cricut Expression, Cricut Maker.(1)

Potrebujete ┼íe kaj drugega kot Samolepljiva podlaga za rezanje Cricut, za blago roza 30×30 cm 2003920?

V kolikor razpolagate s katero od naprav, kot je Cricut Air2 ali Cricut Maker, potem lahko pobrskate po na┼íih virtualnih policah ┼íe za ostalimi Cricut izdelki.┬á Na voljo so razli─Źna orodja, folija za tekstil in druge naprave, kot je Cuttlebug, Cricut BrightPad… V kolikor pa se vam porajajo vpra┼íanja, vas prosimo, da nas kontaktirate na telefon ali po elektronski po┼íti in z veseljem vam bomo pomagali. Lahko nabavimo tudi izdelke, ki jih v na┼íi trgovini ni, zato nas le povpra┼íajte. ┼Żelimo vam prijetno ustvarjanje in veliko ustvarjalnega navdiha. Ustvarjalna trgovina Ustvarjalni dotik se priporo─Źa!

Preberi ve─Ź ▼

Cena: 26.42 ÔéČ


Zaloga: 0

Pridobite 26 to─Źk zvestobe.
Do brezpla─Źne po┼ítnine vam manjka ┼íe 45 ÔéČ
Brezpla─Źna po┼ítnina po Sloveniji nad 45 ÔéČ nakupa.
Izkoristite koli─Źinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte to─Źke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1