X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Please leave this field empty.

Rezalna naprava Cricut Mini Machine

Trenutno Cricut Mini ni na zalogi. Pošljite povpraševanje – dobava v tednu dni. Rezalna naprava Cricut Mini Machine je elektronska nadgradnja priljubljenega hrošča – cuttlebuga – in je kot tak primeren za zahtevnejše uporabnike. S kablom ga povežete z računalnikom in že lahko izbirate med tisoči motivov, ki jih lahko izrežete ali izrišete (potrebujeta posebna pisala) na papir.
Rezalna naprava je majhna, v dolžino meri 38,7 cm, v širino pa 17,5 cm. Zato vam ne bo zasedla veliko prostora na ustvarjalni polici. Z njo lahko praktično režete vse tanjše materiale od papirja do kartona in blaga.

Kaj vsebuje komplet Rezalna naprava Cricut Mini Machine?

Komplet Rezalna naprava Cricut Mini Machine vsebuje samo napravo, samolepilno podlago (20 x 30 cm), rezila, potrebne kable in napajalnik, komplet papirjev in navodila v angleškem jeziku.

Motivi

Z nakupom kompleta Rezalna naprava Cricut Mini Machine dobite dostop do okoli 500 brezplačnih motivov (črk, likov, napisov) v programu Cricut Craft Room. Gre za program oziroma aplikacijo Provocrafta, ki jo na svoj računalnik naložite preke interneta. Kaj če med 500 motivi ni takega, ki bi bil vam povšeči? Ne skrbite, sistem omogoča nakup dodatnih motivov – ne boste verjeli, spletna knjižnica Cricut Craft Rooma jih vsebuje na desettisoče. A za slednje je potrebno plačati – od 0,99$ (s kreditno kartico) dalje. Motive lahko na računalniku poljubno kombinirate. Izrezujete lahko od 1 cm do 29 cm velike motive. Dodatne motive je mogoče dobiti tudi preko kartuš, ki stanejo okoli 20 evrov. Na zalogi jih nimamo, lahko pa vam jih po dogovoru priskrbimo (v kolikor jih imajo naši dobavitelji).

Bi želeli dodatne dele ali pripomočke?

Družina Cricut je poznana po številnih dodatnih delih ali pripomočkih, s katerimi bo rokovanje z Rezalno napravo Cricut Provocraft še lažje. To so kartuše, spatule, samolepilne folije, pisala… Kaj vse je na voljo, si lahko ogledate na uradni spletni strani Cricuta. Ne trdimo, da vam bomo lahko uredili dobavo vsega, kar oglašujejo, vsekakor pa se bomo potrudili, da zadovoljimo vaše potrebe.

Preberi več ▼

Cena: 189.32 €


Zaloga: 1

Pridobite 189 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 45 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.