X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Prikaži košarico Izdelek “Gumjasti štampiljki s šablonami objem, Art Impressions AI4815” je dodan v košarico. jQuery('.woocommerce-message a').remove(); jQuery('.mini-cart').addClass('active cart-active'); jQuery('.mini-cart').on('mouseleave', function(){ jQuery('.cart-active').removeClass('active cart-active'); }); setTimeout(function(){jQuery('.cart-active').removeClass('active')}, 5000);

Reliefna srajčka cvetke Petal power Elizabeth E117

Reliefna srajčka cvetke Petal power Elizabeth E117 – reliefna srajčka z motivom cvetov rožic, velikosti 106 x 150 mm. V srajčko položite papir, jo dobro zaprite in potisnite skozi rezalno-embosirni strojček kot je na primer cuttlebug. Papir z reliefom nato uporabite za svoje ustvarjalne namene. Elizabeth reliefne srajčke so kompatibilne z večino rezalno-embosirnih naprav.

Imate šablono, a nimate strojčka za izrezovanje in embosiranje?

Na naših prodajnih policah najdete hrošča oziroma Cuttlebuga. Gre za zelo priročno napravo, rokovanje z njo pa je zelo enostavno. Vse kar morate vedeti, je pravilna sestava “sendviča” iz plastičnih plošč (priložene), papirja in šablone oziroma reliefne srajčke. Ne verjamete, potem si poglejte naš blog, kjer smo v ta namen pripravili nekaj pojasnil s primeri – BLOG.

Preberi več ▼

Cena: 6.58 €


Zaloga: 1

Pridobite 6 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 15.01 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1