X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Prikaži košarico Izdelek “Štamp. Hero Kitchen Silhouette 195” je dodan v košarico. jQuery('.woocommerce-message a').remove(); jQuery('.mini-cart').addClass('active cart-active'); jQuery('.mini-cart').on('mouseleave', function(){ jQuery('.cart-active').removeClass('active cart-active'); }); setTimeout(function(){jQuery('.cart-active').removeClass('active')}, 5000);

Prozorne štampiljke Limonada Lawn fawn LF395

Prozorne štampiljke Limonada – Make Lemonade, poizvajalca Lawn Fawn. Na 8 x 5 cm veliki poli je 5 prozornih štampiljk. Prozorne štampiljke so enostavne za rokovanje: potrebujete samo še akrilni blok. Štampiljko nato potapkate bo blazinici za štampiljke, naredite odtis in jo očistite z namenskim čistilom. Ker gre za vrhunske štampiljke (Lawn Fawn, 1), bodo ostale kvalitetne tudi po več letih.

Vam prozorne štampiljke Prozorne štampiljke Limonada niso všeč?

Če vam pričujoča štampiljka ni všeč, predlagamo, da pogledate po naših virtualnih policah še za ostalimi štampiljkami. Na voljo jih je na desetine, tako da se bo zagotovo nekaj našlo tudi za vaš okus. V kolikor pa želenega artikla niste našli, potem nam pišite ali pokličite in zagotovo bomo našli rešitev.

Preberi več ▼

Cena: 4.99 €


Zaloga: 1

Pridobite 4 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 39.66 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1