X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Prikaži košarico Izdelek “Štampiljka s peno Owl Stampendous! sova CRM291” je dodan v košarico. jQuery('.woocommerce-message a').remove(); jQuery('.mini-cart').addClass('active cart-active'); jQuery('.mini-cart').on('mouseleave', function(){ jQuery('.cart-active').removeClass('active cart-active'); }); setTimeout(function(){jQuery('.cart-active').removeClass('active')}, 5000);

Prozorne štampiljke Critters on the farm, Lawn fawn

Prozorne štampiljke Critters on the farm, priznane ameriške znamke Lawn Fawn. Na poli, ki meri 10 x 15 cm, je 16 silikonskih oziroma prozornih štampiljk. Ker gre za v Združenih državah Amerike izdelane štampiljke, so kvalitetne, dizajn pa všečen. Če vam motiv ni všeč, si v rubriki Štampiljke poglejte še druge motive.

Kako uporabiti Prozorne štampiljke Critters on the farm?

Če ste novi na področju odtiskovanja štampiljk, je verjetno, da vas bo rokovanje z njimi spravilo v zadrego. Še posebej, če ste vajeni samo lesenih štampiljk. A brez skrbi, rokovanje je enostavno. Najprej odstranite štampiljko iz embalaže ter jo položite na akrilni blok. Nato z barvno blazinico, markerjem ali drugim medijem obarvajte njeno spodnjo stran – torej stran s katero boste naredili odtis. Štampiljko odtisnite na želeno mesto in jo po uporabi najprej očistite z namenskim čistilom, nato pa pospravite – lahko nazaj v embalažo ali na primerljivo plastično folijo. Za lažje rokovanje smo vam na našem blogu pripravili nekaj nasvetov in idej.

Preberi več ▼

Cena: 16.78 €


Zaloga: 2

Pridobite 16 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 39.22 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1