X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Prikaži košarico Izdelek “Gumjasti štampiljki s šablonami objem, Art Impressions AI4815” je dodan v košarico. jQuery('.woocommerce-message a').remove(); jQuery('.mini-cart').addClass('active cart-active'); jQuery('.mini-cart').on('mouseleave', function(){ jQuery('.cart-active').removeClass('active cart-active'); }); setTimeout(function(){jQuery('.cart-active').removeClass('active')}, 5000);

Prosojna barva Mod podge vijolična CS15082

Barva: vijolična (Sheer Purple)  

Še izdelek iz družine Mod Podge, ki vzbuja vaše zanimanje? Seveda, saj gre za Mod Podge! S pričujočim premazom lahko barvate steklo, les, kovino ali papir… a roko na srce, ima še najlepši učinek na steklu. Poglejte si fotografije. So vam všeč izdelki? Izdelava teh je otročje lahka. 
V stekleničko vlijte nekoliko barvnega mod podga in nato vrtite stekleničko, dokler ne prekrije celotne površine. Nato stekleničko obrnite na glavo in jo položite za toliko časa na mizo, da se posuši.
Sprva je mod podge še mlečne barve, ko se posuši, pa je prozoren. Mod podge ni strupen, a kljub temu ne priporočamo pitje iz posod, obarvanih z njim. Naj vam služijo za okras in tako razveseljujejo srce.  

Preberi več ▼

Cena: 4.98 €


Zaloga: 2

Pridobite 4 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 15.01 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1