X

Prijava na e-mail listo novosti:

Ali pa se preprosto naročite na naš newsletter in o vseh novostih vas bomo obvestili preko maila:

Prikaži košarico Izdelek “Prozorna štampiljka, slovenski napis ročno delo 17BB” je dodan v košarico. jQuery('.woocommerce-message a').remove(); jQuery('.mini-cart').addClass('active cart-active'); jQuery('.mini-cart').on('mouseleave', function(){ jQuery('.cart-active').removeClass('active cart-active'); }); setTimeout(function(){jQuery('.cart-active').removeClass('active')}, 5000);

Pola štampiljk s slovenskimi napisi, Jezus je ljubezen 5Z

Pola štampiljk s slovenskimi napisi, Jezus je ljubezen 5Z. Komplet 12-ih prozornih štampiljk s slovenskimi napisi. Pola na kateri so štampiljke meri približno 10,5 cm x 10 cm. Oblikovanje: Ustvarjalni dotik.

Navodila za uporabo: Previdno odlepite štampiljko od podlage in jo namestite na akrilni blok. Z blazinico s črnilom ali s flomastrom za štampiljke potapkajte po štampiljki in naredite odtis. Po uporabi štampiljko očistite z namenskim čistilom za štampiljke, lahko pa tudi z blago mešanico vode in mila. nato jo namestite nazaj na akrilno folijo, stran od neposredne sončne svetlobe in visokih temperatur. Primere uporabe si lahko ogledate v galeriji izdelkov.

Preberi več ▼

Cena: 9.52 €


Zaloga: 0

Pridobite 9 točk zvestobe.
Do brezplačne poštnine vam manjka še 42.55 €
Brezplačna poštnina po Sloveniji nad 45 € nakupa.
Izkoristite količinski popust pri izbranih izdelkih.
Zbirajte točke zvestobe in izkoristite ugodnosti.
1